36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone SE (2022) tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Apple iPhone SE (2022) – mobiltelefon tokok lenyűgöző árukínálata

Az Apple iPhone SE (2022) egy nagyszerű, menő luxustelefon, mely védelmet igényel a nap mint nap való használat során. Online áruházunk felhozatalában többféle Apple iPhone SE (2022) telefon tok is elérhető, így minden vevő megtalálhatja az ízlését és az igényeit elfogadható telefon tokot. A kiemelkedő minőségű tartozékok hibátlanul illenek az Apple iPhone SE (2022) mobil eszközre, nem csúsznak le róla és nem zavarják a problémamentes használatot sem. Amennyiben a telefonon olyan telefon tok van, ami nem kifejezetten az adott telefontípushoz legyártott, megtörténhet, hogy a kiegészítő lefedi a vezérlőgombokat vagy a kamerát, és bonyolultabbá teszi a töltő vagy a fülhallgató csatlakozójának használatát. A felhozatalunkban olyan telefon tokok érhetők el, melyek gondosan kialakított kivágásokkal vannak ellátva, így a kamera, a hangszóró és a csatlakozóaljzatok is probléma nélkül használhatók.

Kiváló minőségű telefon védőtokok az Apple iPhone SE (2022)-re

Az etuo.hu online shopban színvonalas anyagokból legyártott telefon tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a luxustelefon biztonságos használatát a mindennapokban. A telefon tokok óvják a mobil eszköz hátlapját a karcolódásoktól és a horzsolástól. A menő tartozékaink között bárki találhat olyan telefon tokot, mely megfelel az egyéniségének és az elvárásainak. Azok, akik a visszafogott telefon tokokat kedvelik, választhatnak trendi, egyszínű termékeink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon telefon tokok fiatalos vidámságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, a nyomtatott minta pedig kiemelkedő minőségű és ellenáll a halványulásnak és az horzsolásnak. A könyvszerűen csukható telefon tokok előnye, hogy a képernyőt is óvják, amíg a telefon a hátizsákban vagy a zsebben van. Ahhoz, hogy a telefon hosszú ideig újszerű külalakú legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el a mobil eszközt, mely megvédi a mechanikai károktól. Nincs ez máshogy az Apple iPhone SE (2022) telefonok esetében sem. Az etuo.hu online shopban számtalan eltérő kialakítású, díszítésű, színű és stílusú telefon tokot kínálunk, melyek pompás minőségüknek köszönhetően óvják a telefont a karcolódásoktól, horzsolástól és a lerakódott porrétegtől. A színvonalas telefon tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil eszközt, akkor is, ha a kulcsainkkal együtt kerül a hátizsákba, retikülbe vagy a zsebbe. Fontos viszont kiemelni, hogy egy jó telefon tok nem csak védelmet biztosít, hanem igazán menő tartozék is, melynek segítségével egyedivé tehetjük telefonunkat.

Időtálló telefon tokok az Apple iPhone SE (2022) mobil eszközre

Termékskálánk számtalan kiváló minőségű telefon tokot ölel fel, melyek időtálló és masszív védelmet tesznek lehetővé az Apple iPhone SE (2022) telefonmodell számára. Látogatóink több telefonmodell közül is választhatnak. Az ütésálló, masszív telefon tokok igazán időtálló és tartós védelemmel látják el a telefont és megfelelnek azok a kliensek számára is, akik gyakran használják a mobil eszközüket túrázás vagy kirándulás közben. Az oldalra nyíló telefon tokok fő előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a képernyőt is óvják. Az etuo.hu online shop ügyfeleinek körében a legkedveltebb kiegészítők viszont továbbra is a szilikon telefon tokok, melyek masszív és elasztikus termoplasztikus poliuretánból (TPU - termoplasztikus poliuretán) vannak előállítva. A szilikon telefon tokok csodálatos, nyomtatott mintákkal, képekkel vannak díszítve. A nyomtatott minta színvonalas és ellenállást tanúsít a horzsolásokkal szemben.

Apple iPhone SE (2022) – specifikáció

Az Apple iPhone SE (2022) egy nagyszerű és menő luxustelefon, mely egyre népszerűbbé válik a vevők körében. A telefon dimenziói 138,4 x 67,3 x 7,3 mm, további előnye pedig, hogy tömege is kicsi, összesen 144 gramm. A mobil eszköz Nano SIM és e SIM verzióban kapható. A képernyő Retina IPS LCD kapacitív érintőképernyő, melynek átlós dimenziója 4,7 hüvelyk. A képernyő rezolúciója 720 x 1334 pixel. A RAM memória 4 GB, mely az igényesebb vevők szükségleteit tudja kielégíteni. A belső memória 64 GB / 128 GB / 256 GB, melyet ne lehet kártya segítségével bővíteni. A kiváló képernyőt tanácsos képernyővédő kiegészítőkkel vagy csukható telefon tokkal védeni. A telefonban nem kivehető, Li-Ion akkumulátor van, melynek 2018 mAh-s kapacitása lehetővé teszi a hosszantartó használatot.