Telefontok Apple iPhone SE (2020) - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPhone SE (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone SE (2022), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone SE (2020) – telefon tokok széleskörű kínálata

Az Apple iPhone SE (2020) már-már státuszszimbólumnak számít. A telefont számos nagyszerű funkcióval látta el a gyártó, melyeknek köszönhetően az eszköz nagy népszerűségre tett szert. Azok a vásárlók, akik a modell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha iPhone telefonjuk sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu online áruházban tudjuk a tökéletes megoldást! Olyan erős, tartós tokokat kínálunk, melyek nem csak praktikusak, de igazán szépek és mutatósak is. A tokok garantálják a precíz illeszkedést az Apple iPhone SE (2020) modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illik az eszköz méretéhez és nem csúsznak le, a gondosan kialakított nyílások azt is lehetővé teszik, hogy az eszközök minden funkcióját és komponenség zavartalanul tudja használni a felhasználó.

Kiváló minőségű anyagokból készült, tartós mobil tokok

A modern készülékeket a kiváló funkciók és az érzékenység jellemzi. A telefon tokok lehetővé teszik, hogy az eszköz sokáig megőrizze újszerű kinézetét és ne veszítsen jelentősen eredeti értékéből. Online áruházunkban olyan tokokat kínálunk, melyek minőséges anyagokból készülnek és megvédik az eszközt a mindennapi használat során fellépő kisebb károkkal szemben. Legkedveltebb termékink a szilikon tokok, melyek minőséges TPU-ból készülnek, tartósak, elasztikusak és gyönyörű lenyomatokkal vannak ellátva. Az egyszerű dizájn kedvelői az egyszínű mobil tokok közül válogathatnak, míg azok, akik szeretik az érdekes motívumokat, számos nyomtatott modell közül választhatnak. Kínálatunkban ötletes mintákkal ellátott tokok, retró hangulatú kiegészítők, állatmintás tokok, színes, vidám tartozékok is találhatók.

Apple iPhone SE (2020) – specifikáció

Az Apple iPhone SE (2020) egy kiváló luxustelefon, mely 2020 áprilisában jelent meg az üzletek polcain. Az eszközt a gyönyörű kidolgozás jellemzi. Kijelzőjének mérete 4,7 hüvelyk. A telefon mindössze 148 gramm, Nano SIM és/vagy eSIM változatban kapható. A kijelző Retina IPS LCD, felbontása pedig 750 x 1334 pixel. A képernyő 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A kiváló Apple iPhone SE (2020) készülékben hatmagos Apple A13 Bionic (7 nm+) processzor található.