Telefontok Apple iPhone 7 - Tok, hátlapok

A Apple iPhone 7 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot az Apple iPhone 7 okostelefonodhoz!

Telefontokot keresel az iPhone 7-es okostelefonodra? Akkor a legjobb helyen jársz, mert a webáruházunkban mindenféle minőségi védőtököt kínálunk az iPhone-od számára. Fejezd ki a színes egyéniséged egy trendi mintás, vidám színű vagy egyenesen színátmenetes mobiltokkal! Vagy jobban szereted a mintákat, a színes grafikákat vagy éppen a fotónyomatokat? A webáruházunk mobiltok kínálatában ezeket is megtalálod. Ha pedig inkább az üzleties, elegáns megjelenésre szavazol, akkor válassz egy flip wallet rendszerű, prémium bőrből készült hagyományos, vagy okos-telefontokot! Azokra is gondoltunk, akik ragaszkodnak a hagyományos egyszerűséghez, mert a rugalmas és erős szilikonból készült telefon tokok s kaphatók nálunk az iPhone 7-es okostelefonra!

IPhone 7: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Igaz, hogy az IP67-es védettség-besorolású iPhone 7 igen jól teljesít por- és cseppállóság terén, hiszen az olyan apró szilárd tárgyak, mint a por szerkezetbe jutása ellen maximális védelemmel rendelkezik valamint laboratóriumi körülmények között még a vízben tartózkodást is jól abszolválta, azonban még így is jól jöhet egy kis plusz védelem a telefonod számára. Miért? Azért, mert az iPhone 7es jótállása nem terjed ki a víz bejutása következtében keletkező telefonkárokra, ugyanis az ellenállóság mértéke a szokványos használat során is idővel csökkenhet. A készülék hangszórói és egyéb belső szerkezetei ütésállóság terén hagynak némi kívánnivalót maguk után. Annak érdekében tehát, hogy iPhone 7-es okostelefonodat leejtés esetén is biztonságban tudd, már a készüléked kézhezvételekor, annak beüzemelésével egy időben érdemes megfelelő védő tokkal felszerelned a hosszabb műszaki élettartam érdekében.

Miért közkedvelt az Apple iPhone 7 okostelefon?

Mert, ahogyan annak idején azt bereklámozták, a kiváló konstrukciójú iPhone 7 okostelefon „Végtelenül tökéletes. Sőt, egy cseppel jobb.” Habár a 4,7 hüvelykes kijelzője csupán 1334 x 750 pixeles felbontásra képes, a Retina Display technológia miatt mégis éles a képe. A legkisebb konfigurációban 2 GB RAM és 32 GB belső tárhelyet kapunk, amelyek azonban, hála az iOS-nek, bőven elegendőek a programok futtatásához.