36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 6s tokok

A Apple iPhone 6s Plus, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefon tok Wallet Book Fantastic - IC>

Telefon tok Wallet Book Fantastic - IC

5 970 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - iránytű>

Telefontok Graver Case - ezüst - iránytű

6 490 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

6 490 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

5 990 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

5 990 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Leather Case - fekete - az erdő>

Telefontok Leather Case - fekete - az erdő

6 690 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Leather Case - fekete - moly>

Telefontok Leather Case - fekete - moly

6 690 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Leather Case - fekete - Bottle>

Telefontok Leather Case - fekete - Bottle

6 690 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Leather Case - fekete - bagoly>

Telefontok Leather Case - fekete - bagoly

6 690 Ft
/ raktáron

Apple iPhone 6s – telefontokok gazdag kínálata

Az iPhone 6s az Apple világhírű márka hatodik generációs okostelefonja. A modern felhasználók elvárásainak eleget téve a gyártó úgy döntött, hogy ezt a készüléket nagyobb képernyővel látja el, mint azt a korábbi modellek esetében tette. A nagyobb kijelző lehetővé teszi, hogy a felhasználók kényelmesen tudják használni a telefont és élvezhessék a kristálytiszta képet. A modern okostelefonok és a nagy méretű érintőképernyők azonban érzékenyek a különböző mechanikai sérülésekre, ezért fontos, hogy megfelelő védőtokokkal legyenek ellátva. Az etuo.hu webáruház számos olyan, kifejezetten az Apple iPhone 6s modellre megalkotott telefontokot kínál, mely hatékony védelmet nyújt a legtöbb mechanikai sérüléssel szemben, és tökéletesen illeszkedik a telefon méreteihez, nyílásaihoz, gombjaihoz és kamerájához.

Megbízható védelem, stílusos kialakítás

Webáruházunkban számos, minőséges anyagokból készült telefontok található, melyek hibátlanul illeszkednek az Apple iPhone 6s készülékre. A tokok védelmet nyújtanak a karcolásokkal, kopással, szennyeződésekkel szemben. Kínálatunkban azonban olyan megerősített bumper tokok, alumínium tokok, hibrid és páncélozott tokok is találhatók, melyek az ütések és az esés során is képesek jelentős mértékben lecsökkenteni a komolyabb sérülések és meghibásodások esélyét. A megerősített tokok mellett kínálatunkban könyvszerűen csukható tokok, öko-bőrből készült flip tokok, rugalmas TPU szilikon tokok, fa elemekkel ellátott tokok és műanyag tokok is megtalálhatók, így minden vásárló megtalálhatja azt a tokot, ami megfelel a stílusának és az életvitelének. A tokok azonban nem csak kiváló védelmet nyújtanak – igazán stílusos kiegészítői az Apple iPhone 6s készüléknek.

Apple iPhone 6s – specifikáció

Az okostelefon beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó lezárja a telefont, és megakadályozza, hogy nemkívánatos személyek férjenek hozzá a telefonban tárolt adatokhoz. A fantasztikus kamera kiváló minőségű panorámaképet biztosít. A high-end telefon iOS operációs rendszert futtat, mely biztosítja a készülék stabil működését. Az IPS LCD érintőképernyő 4,7"-es, felbontása pedig 750 x 1334 pixel. A készülékben nem kivehető, Li-Ion 1715 mAh-s akkumulátor található, mely akár 14 órányi beszélgetést is lehetővé tesz.