36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 6 tokok

A Apple iPhone 6 Plus, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - arany>

Telefontok Graver Case - arany

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz - az erdő>

Telefontok Graver Case - réz - az erdő

7 390 Ft
/ raktáron

Válassz egy mobiltokot az Apple iPhone 6 okostelefonodhoz!

Az iPhone telefonok híresek a minőségükről és a felhasznált anyagok ellenálló képeségéről, ám ettől még ugyangúgy szükség van egy tartós, minőségi telefontokra, hogy hosszú éveken át, épen szolgálhassák a gazdájukat. A webáruházunk kínálatában ezért a legjobb telefon tokokat kínáljuk az iPhone tulajdonosok számára, hogy a telefonjukat megóvják a mindennapok sérüléseivel szemben. Egyszerű, áttetsző szilikon tokot akarsz, amely rugalmasan, mégis hatékonyan védi a telefonod házát a sérülésektől, karcolásoktól, vagy inkább egy színes, vidám telefon tokot szeretnél? Jobban kedveled a flip wallet kialakítású, elegánsabb tokokat, vagy egyenesen egy okost-tokot akarsz, amelynél mindig láthatod a legfontosabb adatokat a kijelzőn? Nézz körbe a kínálatunkban, mert bizonyosan megtalálod a neked leginkább tetsző mobiltokot az iPhone 6-osodra!

IPhone 6: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Bár az iPhone 6 kijelzőjén ionosan megerősített üveglap található és a készülék háza is ellenállóbb alumínium ötvözetből készült, mint a hagyományos fémötvözetek ám leesés ellen és az ebből eredő belső szerkezeti károkkal szemben még ez az alap védelmi felszereltség sem képes megvédeni kedvenc készülékedet. Ugyan más okostelefonokhoz képpest az iPhone 6 háza és kijelzője egy hajszállal jobban ellenáll a mindennapi használat során bekövetkező karcolódásoknak és kopásos sérüléseknek ám tartós igénybevétel esetén eme ellenálló képesség is idővel csökkenhet, az első karcok megjelenése pedig lényegesen csökkenthetik készüléked aktuális forgalmi értékét. Az iPhone 6 hátlapi kameralencse gyűrűjét egyébként sem árt védeni legalább egy szilikon tokkal, ugyanis a látszólag hibátlanul sík dizájnból eme kitüremkedő perem sérülékeny ponttá válhat egy esetleges súrlódás vagy leejtés esetén.

Miért közkedvelt az Apple iPhone 6 okostelefon?

Az Apple iPhone 6 az elődeinél nagyobb, de még mindig kézbe illő, könnyű és vékony készülékházával, 4,7 hüvelykes kijelzőjével egy egy kézzel is könnyen és kényelmesen kezelhető képernyőjű, stílusos okostelefon. A készülék kijelzője, köszönhetően az iPhone telefonoknál már megszokott minőségi LCD paneleknek, valamint a retina pixelsűrűségnek és a kiegyensúlyozott színkalibrációnak gyönyörű színmélységgel és élességgel rendelkezik.