36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 5SE tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Apple iPhone 5SE – megbízható tokok gazdag kínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, hogy készülékük minél hosszabb ideig jól nézzen ki, válogathatnak a webáruházunkban található, iPhone 5SE készülékre illeszkedő telefontokok közül. A tokok megfelelő méretűek, így nem esnek le az 5SE modellről, a megfelelő helyeken kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a készülék zavartalan használatát a mindennapok során. A védőtokok jó minőségű, tartós anyagokból készültek, így sokáig nyújtanak megbízható védelmet. Az etuo.hu webáruházban több típusú tokot kínálunk, így még a legigényesebb vásárlók is találhatnak az elvárásaiknak megfelelő modellt.

Kiváló minőségű tokok, lenyűgöző kollekciók

Az etuo.hu webáruházban számos tok található az Apple iPhone 5SE telefonmodellre, melyeket kollekciókba gyűjtöttünk. A FLEXmat Case kollekció elegáns, egyszerű kialakítású, egyszínű tokokat tartalmaz. A populáris Fantastic Case gyűjtemény tokjai minőséges TPU szilikonból készültek és modern grafikákkal vannak díszítve. A Foto Case tokokat lélegzetelállító fotók teszik ellenállhatatlanná. Az Aluminium Fantastic kollekció minőséges, prémium mobiltokokból áll, melyeket gyönyörű minták díszítenek. Kínálatunkban visszafogott, átlátszó tokok is találhatók, melyeket a Crystal Cover és Crystal Design gyűjteményekben tekinthet meg a felhasználó. A Full Body Slim és a Full Body Slim Fantastic széria tokjai két részből állnak, melyek az okostelefon első és hátsó oldalára illeszkednek és így tökéletes védelmet biztosítanak. A számos, különböző stílusú, színű és mintájú tok lehetővé teszi, hogy minden felhasználó találjon magának olyan tokot, mely az egyéniségéhez és a telefonjához is tökéletesen illeszkedik!

Apple iPhone 5SE – specifikáció

Az Apple iPhone 5SE 2016 tavaszán jelent meg a piacon, de azóta sem vesztett sokat népszerűségéből. A modell mindössze 113 grammos, mérete 123,8 x 58,6 x 7,6 milliméter. Az IPS LCD kapacitív kijelző átlós mérete 4,0 hüvelyk, míg képfelbontása 640 x 1136 pixel. A készülékben Apple A9 processzor található. A telefon 2 GB RAM memóriával és 16/32/64/128 GB belső memóriával rendelkezik, memóriakártyanyílás viszont nincs rajta. A készülék négy színben érhető el. Nem eltávolítható Li-Po akkumulátorának a kapacitása 1624 mAh.