Apple iPhone 13 Pro Max tokok

Tokok a Apple iPhone 13 Pro Max


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Mini, Apple iPhone 13 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone 13 Pro Max – tökéletes minőségű okostelefon tokok az etuo.hu webáruházban

Hogy miért érdemes mindenképp ellátnod új Apple iPhone 13 Pro Max telefonodat egy kiemelkedő minőségű telefon tokkal? Nos, erre egyszerre több okot is fel tudunk sorolni! Egy kiemelkedő minőségű telefon toknak hála aggodalom nélkül tudjuk használni iPhone 13 Pro Max mobil eszközünket, hiszen a tok tartós és megfelelő védelmet tesz lehetővé számára. Egy okostelefon tok emellet azért is számít jó befektetésnek, mert sokkal nagyobb költségektől és stressztől óvhatja meg a vásárlót, hiszen megakadályozza, hogy a drága luxustelefon károsodást szenvedjen a mindennapi használat során. A legtöbb védőtok képes meggátolni az elhasználódás, a karcolások és a sérülések megjelenését az okostelefon hátlapján és oldalain. Ennek hála azok számára is hasznos lehet, akik az újabb modell megjelenését követően áruba szeretnék majd bocsátani régi smartphone-jukat, hiszen a karcolásmentes mobil eszközök sokkal magasabb áron értékesíthetők, mint az összekarcolt telefonok. Az Apple iPhone 13 Pro Max smartphone tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják ezt a nagyszerű telefont, ezzel azonban számos veszélynek teszik ki, amik jelentősen lerövidíthetik az élettartamát, ha a mobil eszköz nincs tokkal védve.

Esztétikus és menő okostelefon tokok az Apple iPhone 13 Pro Max smartphone-ra

A gyönyörű okostelefon tokoknak hála az iPhone telefonodat igazi trendi kiegészítővé alakíthatod! Abban az esetben, ha az iPhone telefonok csomagolása tartalmaz tokot, általában egy egyszerű kiegészítő tartozékról van szó, mely elsősorban arra szolgál, hogy a használata első napjaiban megvédje a telefont, míg a tulajdonos nem szerez be egy kiemelkedő minőségű, neki tetsző tokot. Az Apple iPhone 13 Pro Max tokok több változatban érhetők el – a vásárlók több szín, minta, stílus, fajta, anyag és modell közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak funkcionálisak, hanem rendkívül jól is néznek ki. Ráuntál a tökéletesen működő telefonodra? Ilyen esetben a telefoncsere nagyszerű alternatívája lehet a tok, hiszen teljes mértékben új kinézetet kölcsönözhetünk vele a kedvenc Apple mobil eszközünknek – és még a pénztárcánkkal is jól bántunk!

Lélegzetelállító Apple iPhone 13 Pro Max okostelefon tokok az etuo.hu felhozatalából

Az etuo.hu felhozatalában elérhető kiemelkedő minőségű kiegészítő tartozékok mindkét funkciót tökéletesen végzik – védenek és jól is mutatnak. A tokok védelmezik a telefont, méghozzá nem is akárhogyan! Mivel ismert és elismert gyártó cégektől származnak, és kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, megfelelően óvják az okostelefon széleit, sarkait és hátlapját is. A tokok második feladata, hogy divatos külsőt kölcsönözzenek a telefonnak. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruház nyitható tokokkal, flip tokokkal és klasszikus szilikon tokokkal is készült vevőinek. A legpopulárisabb szilikon tokok mellett népszerűek a műanyag, a szilikon, a bőr és a fa bevonatú tokok is, amik legigényesebb vásárlóink szükségleteit is képesek kielégíteni. Ami a minta- és a színválasztékot illeti, több száz tok közül válogathatnak vásárlóink, így mindenki biztos lehet benne, hogy talál az ízlésének megfelelő terméket. Az Apple iPhone 13 Pro Max kategóriába tartozó tokok tökéletesen fognak illeszkedni a mobil eszközödre, így nyugodtan válogathatsz a tokok között!

Apple iPhone 13 Pro Max – specifikáció

Az Apple iPhone 13 Pro Max egy kiváló, stílusos smartphone a hazánkban is népszerű luxustelefonokat gyártó cégtől. A szöveg írásának pillanatában ugyan még csak izgatottan várjuk a telefon megjelenését, bizonyos specifikációkat máris megszellőztettek a szakemberek. Az Apple iPhone 13 Pro Max az iOS v14 operációs rendszert futtatja majd, és 3850 mAh-s akkumulátorral lesz ellátva, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezzük a játékot, a zeneszámok hallgatását, filmnézést és egyebeket anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Az Apple telefonja 6 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel érkezik majd, így az összes dalt, videót, játékot és fotót tárolhatunk a telefonon anélkül, hogy aggódnunk kellene a helyszűke miatt. A telefon nagy teljesítményű Hexa Core (3,1 GHz, kétmagos Firestorm + 1,8 GHz négymagos, Icestorm) processzorral lesz felszerelve, így zökkenőmentes teljesítményt élvezhetünk majd.