Apple iPhone 13 Pro tokok

Tokok a Apple iPhone 13 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Mini, Apple iPhone 13 Pro Max, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone 13 Pro – védőtokok gazdag felhozatala az iPhone telefonokra

Az Apple iPhone 13 Pro az egyre népszerűbb gyártó cég egyik kitűnő mobil eszköze, melyre több, kifejezetten erre az smartphone-ra készített tokot biztosítottunk. A kitűnő minőségű felhasznált anyagoknak hála a tokok sokáig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű smartphone-t a karcolásokkal, kopással és horzsolásokkal szemben. A rugalmas, erős és tartós termoplasztikus poliuretánból vagy röviden csak TPU-ból készített szilikon tokok megóvják az okostelefon hátlapját és oldalait a mechanikai károsodások nagy részével szemben. Az mellett, hogy óvják a mobil eszközt, az okostelefon tokok igazán menő, stílusos és trendi kiegészítő tartozékok is. A mintás, színes okostelefon tokok vidámságot sugallnak és könnyen a tulajdonosuk stílusához igazíthatók, míg az egyszínű tokok szolidabbak. Kínálatunkban számos tematikus tok is megvásárolható, amiket gyűjteményekbe kategorizáltunk, a könnyebb böngészhetőség érdekében. Azzal, hogy új tokba öltöztetjük a telefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk az iPhone mobil eszközünket.

Kiemelkedő minőségű tokok az iPhone okostelefon védelmére

Azok a használt telefonok, amik hibátlan külalakkal rendelkeznek, sokkal magasabb áron találhatnak majd új gazdára, mint az összekarcolt, megrepedt készülékek. Ahhoz azonban, hogy megőrizzük a telefon újszerű külalakját és magasabb áron tudjuk majd eladni, elengedhetetlen a megfelelő védelem. Ehhez pedig a kiemelkedő minőségű tokok is hozzájárulnak. Az okostelefon tokokat érdemes még az okostelefon megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek hála a mobil eszköz már a használata első percétől fogva védve lesz majd a károsodásokkal, karcolásokkal, meghibásodásokkal szemben. Sőt, egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő karcolásokat is elrejthetjük, így mobil eszközünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, frissebb külsőt is biztosíthatunk.

Elsőrendű tokok az Apple iPhone 13 Pro modellre

Az Apple smartphone-ra tervezett tokok előnye, hogy kifejezetten az iPhone 13 Pro modellre lettek kidolgozva, így anélkül tudjuk használni a telefon összes részét és funkcióját, hogy a tokot le kellene vennünk a telefonról. Webáruházunk választékában olyan magas minőségű tokok is elérhetők, amik kifejezetten az Apple iPhone 13 Pro smartphone-ra lettek megtervezve és legyártva, és megfelelnek az okostelefon kidolgozásának, nem csak dimenzióikat, hanem a kamerablokknak, csatlakozóknak kialakított nyílásokat tekintve is. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is kitűnően és problémamentesen működnek, értékük pedig csak minimálisan csökken, állapotuk hosszabb ideig hibátlan marad, de ennek egy feltétele is van: megfelelő kiegészítő tartozékokkal kell felszerelni őket, mint amilyenek a minőségi telefon tokok. Pont ezért kiemelten fontos, hogy az okostelefon tulajdonosa mielőbb alkalmas tokot biztosítson iPhone telefonjára, mely megfelelően fogja óvni az Apple iPhone 13 Pro telefonmodellt az elhasználódással, horzsolásokkal és a kisebb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruházában olyan kiemelkedő minőségű és erős okostelefon tokokat biztosítottunk vevőinknek, amik pontosan az Apple iPhone 13 Pro okostelefon modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot. Széles választékunknak hála minden látogatónk találhat olyan tokot, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, preferenciáinak és a szükségleteinek.

Apple iPhone 13 Pro – specifikáció

Az Apple iPhone 13 Pro a gyártó cég legújabb luxus terméksorozatának egyik legkiválóbb telefonja, melyet a szöveg íródásának pillanatában még csak izgatottan várunk. Az Apple iPhone 13 Pro a funkcionalitás és a stílus nagyszerű kombinációja. A telefon várhatóan 2021. szeptember 30-án kerül forgalomba Indiában. Ezt a könnyű, elegáns és stílusos telefont különböző színekben tudjuk majd megvásárolni. A pletykák szerint a telefon nagyszerű, 6,4 hüvelykes (15,49 cm) kijelzővel érkezik, 1170 x 2532 pixeles felbontással, amely életre kelti majd az összes tartalmat. A telefon gyorsabb és késésmentes teljesítményt biztosít videók nézése, intenzív grafikus játékok vagy internetes böngészés közben, mivel állítólag Hexa Core-ral van felszerelve (3,1 GHz, kétmagos Firestorm + 1,8 GHz, négymagos Icestorm) processzor. Ezenkívül a nagyszerű iPhone telefon 6 GB RAM-mal érkezik, így megszakítás nélkül váltogathatjuk az alkalmazásokat.