Apple iPhone 13 Mini tokok

Tokok a Apple iPhone 13 Mini


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Pro, Apple iPhone 13 Pro Max, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone 13 Mini – magas minőségű és erős okostelefon tokok

Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruház választékában olyan szép és praktikus tokok érhetők el, amik megfelelő védelmet tesznek lehetővé az Apple iPhone 13 Mini smartphone számára a kopással, karcolásokkal, horzsolásokkal szemben. Választékunk legnépszerűbb darabjai a szilikon tokok, melyek a fiatalok és a felnőtt korosztály számára is vonzók. A szilikon tokok egyszerre menők és elegánsak, nem feltűnőek, viszont jól védenek. Vásárlóink számára egyszínű, szolid tokokkal és mintás, színpompás modellekkel is készültünk, hogy mindenki megtalálja a tetszésének megfelelő tokot. A TPU tokjaink és a műbőr modellek is lehetnek egyszínűek vagy mintásak. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak hála minden látogatónk találhat a preferenciáinak megfelelő tokot. Kínálatunkban fényképes tokokat is összegyűjtöttünk amik meseszép, a hátlapra nyomtatott képekkel vannak díszítve. A témák tárháza lélegzetelállítóan gazdag. A tokjainkon található lenyomatok modern nyomdászati eljárásokkal készülnek, így rendkívül tartósak és minőségesek.

Smartphone tokok széleskörű felhozatala az Apple iPhone 13 Mini smartphone-ra

Az Apple iPhone 13 Mini egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású luxus smartphone, egy ilyen kitűnő mobil eszközt pedig rá illő telefon tokkal kell ellátni, mely lehetővé teszi az időtálló védelmet és a zavartalan használatot, valamint a hibátlan külalak megőrzését is. A stílusos szilikon tokok kiemelkedő minőségű, rugalmas termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU-ból) készülnek és megóvják az okostelefon hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütések során fellépő külső károktól. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruház választékában különböző stílusban gyártott smartphone tokok érhetők el, amik hatékony és megfelelő védelmet tesznek lehetővé az Apple iPhone 13 Mini számára a mindennapi használat során. A tokok magas minőségű anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hibátlanul illeszkedjenek az Apple iPhone 13 Mini telefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Miért vásárolj tokot Apple iPhone-odra?

Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy kiemelkedő minőségű telefon tokot iPhone mobil eszközödre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk a telefonunkkal, hát még ha egy ilyen luxusmodellről van szó, balesetek azonban bármikor előfordulhatnak. Hiába a garancia, ha kiesik a kezünkből a telefonunk és megsérül, a javításért bizony nagyobb összeget leszünk kénytelenek odaadni. A legtöbb vásárló a képernyőt félti leginkább, azt azonban fontos tudni, hogy ütés vagy esés során az okostelefon belső alkatrészei is könnyen meghibásodhatnak, abban az esetben, ha az okostelefon nincs egy kiemelkedő minőségű tokkal ellátva, mely tompítja a becsapódás erejét. Ha minőséges tokot szeretnénk, érdemes a műbőr, TPU vagy műanyag tokok között válogatnunk. Az eltérő modellek, kollekciók, anyagok, színek és minták gazdag választékának hála biztosan találsz majd olyan tokot a felhozatalunkban, mely megfelel a telefonodra és a preferenciáidnak is! Mivel jól védenek, és kedvező áron érhetők el, a tokok kiváló befektetésnek számítanak. A könyvszerűen csukható tokok pedig akár a pénztárcát is helyettesíthetik, hiszen praktikus kártyatartó zsebekkel vannak ellátva.

Apple iPhone 13 Mini – specifikáció

Ha rajongsz a luxustelefonokért, válaszd a hamarosan megjelenő Apple iPhone 13 Mini készüléket, amelyet 2021. október 21-én dobnak majd piacra Indiában. A készülék várhatóan magával ragadó, 5,42 hüvelykes (13,77 cm) kijelzővel érkezik, amelynek felbontása 1080 x 2340 pixel lesz, így kristálytiszta kiadásban élvezhetjük majd a videókat vagy játékokat. Emellett a pletykák szerint a telefon 6 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet tartalmaz majd. A belső tárhely lehetővé teszi, hogy számos videót, zeneszámot és képet tároljunk a telefonon. Az iPhone 13 Mini kamera-specifikációi is lenyűgözőek. A hátsó duál kamera 12 MP / 12 MP-es lesz, míg a szelfikamera is 12 MP-es, így nagyszerű szelfiket lőhetünk majd vele, da a videóhívások élménye is kiváló lesz. A készülék iOS v14 operációs rendszert fog futtatni, amely kiváló felhasználói élményt garantál. A telefon akkuja 3500 mAh, mely a legtöbb felhasználói igénynek eleget tud majd tenni.