36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 13 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 190 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 590 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

6 890 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 590 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 190 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

6 890 Ft
/ raktáron

Apple iPhone 13 – kiemelkedő minőségű, az iPhone smartphone-ra tervezett telefon tokok

Az Apple iPhone 13 egy modern smartphone, melyet a hazánkban is rendkívül nagy popularitásnak örvendő gyártó cég jelentetett meg. Kínálatunkban több pazar kiegészítő tartozék és tok érhető el az új iPhone okostelefon modellekre, amik úgy lettek gyártva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek az Apple iPhone 13 telefonnal és jól illeszkedjenek annak a részeihez, kamerablokkjához, dimenzióihoz és csatlakozónyílásaihoz. Mindannyian szeretünk menő ruhákban járni és szép kiegészítőket használni, a telefon pedig napjaink egyik legfontosabb „kiegészítő tartozékának” számít – ma pedig már furcsán is tekintünk azokra, akiknek még mindig nincs smartphone-juk. Az mellett, hogy megfelelően védelmezik a telefont a külső sérülésekkel, károsodásokkal szemben, a tokok igazán jól is mutatnak és menő kiegészítőkként is helytállnak. Az smartphone-ok azonban vitathatatlanul egy komolyabb befektetésnek számítanak, így sokan hónapokig kell várjanak, mire végre megengedhetik maguknak, hogy megvásárolják az áhított telefonmodellt – az iPhone luxustelefonok esetében pedig ez hatványozottan is igaz. Pont ezért, kiemelten fontos, hogy új telefonjukat alkalmas kiegészítő tartozékokkal lássák el, mely ennek köszönhetően hosszabb ideig megőrzi értékét és hibátlan külalakját.

Kiemelkedő minőségű okostelefon tokokkal a karcolások ellen

Ugye te is csalódott lennél, ha a telefonod hátoldala karcolásokkal lenne tele? Pont ezért van szükséged egy tökéletes minőségű telefon tokra, mely megfelelő védelmet tesz lehetővé drága smartphone-odnak a külső károsodásokkal szemben. Egy kiemelkedő minőségű telefon tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, hanem a színek fakulásával, a lenyomat elhasználódásával és a más tárgyakkal való érintkezés során fellépő horzsolásokkal szemben is ellenállást képes mutatni. A tokok egyéb előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a pehelykönnyű, vékony smartphone-oknak, így csökkentik annak a kockázatát is, hogy a tulajdonos kiejti az iPhone-t a kezéből, vagy az kicsúszik a zsebből, leesik az asztalról. Az mellett, hogy megfelelő és megbízható védelmet tesz lehetővé, a kínálatunkban elérhető tokok trendik és egyediek, a csukható tokoknak pedig olyan előnyeik vannak, mint például a kártyák tárolására szolgáló zsebek.

Trendi, kiemelkedő minőségű tokok az Apple iPhone 13 telefonra

A telefonunk a mindennapi használat során több veszélyforrásnak is ki van téve – kieshet a felhasználó kezéből, horzsolhatja az asztallap, a táskába dobott kulcsok. Egy kiemelkedő minőségű telefon tok védi a mobil eszközt a karcolásoktól, nedvességtől, kilöccsenő folyadékoktól, porszemektől és a horzsolásoktól, amik akkor jelentkezhetnek, ha éles és hegyes tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a táskába vagy a zsebbe. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruházban megvásárolható tokok egyik fő előnye, hogy precízen illeszkednek az adott Apple smartphone-ra és megbízható, időtálló védelmet tesznek lehetővé a kisebb külső sérülésekkel szemben. A magas minőségű anyagokból készült okostelefon tokok lehetővé teszik, hogy az okostelefon külalakja ne sérüljön, értéke pedig csak minimálisan csökkenjen, ami az esetleges eladás során lesz majd rendkívül fontos. A menő, kitűnő minőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártó cégek, hogy azok ne akadályozzák meg az okostelefon mindennapos használatát – a kialakított réseknek köszönhetően a kamerablokk és az egyéb részek is úgy alkalmazhatók, hogy a tokot nem szükséges levenni a telefonról. Ennek hála a tokok ma már az smartphone-ok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, amiket ajánlott közvetlenül az okostelefon beszerzése után megvenni, hiszen így jelentősen csökkenthető még a legkisebb karcolások és sérülések veszélye is. Árukínálatunk közkedvelt termékei a szilikonból gyártott telefon tokok, amik kiemelkedő minőségű anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, vagy röviden TPU-ból készülnek és trendi színekben kaphatók!

Apple iPhone 13 – specifikáció

Azok a vásárlók, akik a luxuskészülékeket gyártó Apple cég mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új Apple iPhone 13 smartphone-t, mely az iPhone legújabb termékcsaládjának egyik új telefonmodellje. Egy ilyen kitűnő mobil eszköz számára tanácsos közvetlenül a beszerzést követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy méretben és kivágásokban is megfelelő, dedikált telefon tokot. A pletykák szerint a telefon csodálatos, 6,2 hüvelykes (15,75 cm) kijelzővel érkezik, 1170 x 2532 pixeles felbontással, amely életre kelti a tartalmat.