36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 12 Pro Max tokok

Tokok a Apple iPhone 12 Pro Max


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Apple iPhone 12 Pro Max – elsőrendű telefon tokok széleskörű választéka

Az Apple iPhone 12 Pro Max okostelefon leendő tulajdonosai tudják, mennyire fontos a luxustelefon védelme a különböző fizikai károsodásokkal szemben. Az etuo.hu áruház gazdag választékában rengeteg olyan telefon tok található, mely pontosan illeszkedik az Apple iPhone 12 Pro Max telefonra, és nem csak praktikus, hanem igazán mutatós is. Az online boltunk választékában található mobil tokok tartós és elsőrendű anyagokból készülnek, így tudnak megbízható védelmet biztosítani a mindennapi használat során fellépő kisebb károkkal, károsodásokkal szemben. A tokok óvjak az iPhone okostelefont a kisebb karcolásoktól és a kopástól. Korszerű dizájnjuknak és gondos kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak a modellen és nem fedik le az okostelefon különböző komponenseit.

Magas minőség és megbízható védelem – Apple iPhone 12 Pro Max (6.7)

Az etuo.hu online boltban rengeteg fantasztikus tartozék található az Apple iPhone 12 Pro Max telefonmodellhez. A szilikon tokok hatalmas popularitásnak örvendenek, ami nem is meglepő, hiszen óvjak a mobil eszköz hátlapját és oldalait a mindennapi használat során, dekoratívak és nem utolsósorban kedvező áron kaphatók. A tokok elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a vásárló sokáig zavartalanul használni tudja őket. A szép vektorgrafikákkal és gyönyörű képekkel ellátott telefon tokok mellett olyan elegáns és visszafogott tartozékokat kínálunk, mint a letisztult, egyszínű tokok.

Apple iPhone 12 Pro Max – specifikáció

Az Apple iPhone 12 Pro Max telefon megjelenését óriási izgalom és rengeteg találgatás övezte, ahogyan azt az Apple telefonjai esetében már meg is szokhattuk. Ezúttal azonban talán még nagyobb volt az izgalom, ugyanis az iPhone 12 széria nem csak kinézetében, hanem funkciói tekintetében is jelentősen eltér a korábbi sorozatoktól. Az iPhone 6.7 fantasztikus, 6,7 hüvelykes Super Retina XDR OLED kapacitív érintőkijelzővel rendelkezik. A készülék 6 GB RAM memóriával és verziótól függően 128 GB, 256 GB vagy 512 GB belső memóriával rendelkezik. A telefon hátulján stílusos kamerablokkban található a tripla kamera + LiDAR. A telefon akkumulátorának kapacitása 3687 mAh.