36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Apple iPhone 12 Pro tokok

Telefontok a Apple iPhone 12 modellhez

iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro Max TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ MODELL

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Apple iPhone 12 Pro – telefon tokok széleskörű választéka

Ahhoz, hogy a korszerű mobil eszközök sokáig újszerűek maradjanak, nem elég velük óvatosan bánni – fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el az okostelefont, melyek megóvjak a külső károktól. Így van ez az Apple iPhone 12 Pro luxustelefon esetében is. Online boltunkban több különböző mintájú, stílusú és színű tokot biztosítottunk, melyek csúcsminőségűek és jól óvjak az okostelefont a karcolásoktól, kopástól és a szennyeződésektől, portól. Az elsőrendű tartozék lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil eszközt a sérülésektől, akkor is, ha a mobil eszköz a kulcsokkal együtt kerül a kézitáskába vagy a hátizsákba. Egy jó tok nem csak megbízható védelmet nyújt, hanem stílusos kiegészítőként is megállja a helyét, melynek segítségével személyre szabhatjuk a mobil eszközt.

Tartós, elsőrendű tokok az Apple iPhone 12 Pro (6.1) modellre

Az etuo.hu vásárlói több modell közül is válogathatnak, legpopulárisabb tartozékaink azonban továbbra is a szilikon telefon tokok, melyek tartós és rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek és hibátlanul illeszkednek az iPhone 12 Pro modellre, nem csúsznak le róla és nem fedik le a fontos komponenseket. A tokot díszítő lenyomat csúcsminőségű, tartós és ellenáll a karcolásokkal és a fakulással szemben. Egy csinos tokkal megvédhetjük az okostelefont, de akár jelentősen meg is változtathatjuk a kinézetét – a tokok segítségével a mobil eszköz stílusa személyre szabható.

Apple iPhone 12 Pro – specifikáció

Az Apple új szériájának és különösen az iPhone 12 Pro modellnek a megjelenését a cég termékeitől már megszokott izgalom és hosszú heteken át tartó találgatások előzték meg. A Pro hüvelykes Super Retina OLED kijelzővel rendelkező telefon működésétől az A14 Bionic processzor gondoskodik. A telefon a kinézetét illetően jelentősen eltér a korábbi modellektől – lekerekített sarkaival és kihangsúlyozott széleivel egészen az iPhone 5 modellekig tekint vissza. A telefont a karcolásoktól és a sérülésektől érdemes egy rendkívüli minőségű, kifejezetten az iPhone 12 Pro modellre gyártott tokokkal védeni. A modell támogatja az 5G technológiát, akkumulátorának kapacitása pedig 2775 mAh.