36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 12 Mini tokok

Telefontok a Apple iPhone 12 Mini modellhez

iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ MODELL

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron

Apple iPhone 12 Mini – tokok széleskörű választéka

Az Apple iPhone 12 Mini okostelefon tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc mobil eszközüket mindig biztonságban tudhassák. A luxuscikknek számító okostelefon veszélytelen és komfortos használata könnyen biztosítható az árukínálatunkban is megtalálható, különböző védőtokok segítségével. Az etuo.hu webshop kifejezetten széles árukínálattal büszkélkedhet, hiszen a felhasználók választhatnak a klasszikus és a korszerű kidolgozású telefon tokok közül, melyek optimálisan illeszkednek az Apple iPhone 12 Mini mobil eszközre. A nagyszerű illeszkedés azért fontos, mert lehetővé teszi az okostelefon komfortos és problémamentes használatát, a megfelelő tok pedig biztosítja a védelem legmagasabb fokát. A webshopunkban mindenki találhat olyan tokot, mely nem csak az Apple iPhone 12 Mini telefonjának, hanem a stílusának is megfelel.

Megbízható védelem a külső, mechanikai károkkal szemben

Az etuo.hu webshopban rengeteg tok található a Apple iPhone 12 Minitelefonmodellre. Árukínálatunk közkedvelt darabjai a szilikon tokok, melyek rugalmas és időtálló anyaguknak köszönhetően a mobil eszköz hátlapját és oldalait is hatékonyan óvjak. Az egyszínű tokok mellett olyan tartozékokat is kínálunk, melyeket gyönyörű nyomtatott minták díszítenek. A nyomtatott minták időtállóak, nem kopnak és ellenállnak a fakulásnak. A minták között monokróm grafikák, növények, állatok, természeti motívumok, lélegzetelállító fotók, sportos témák, autók stb. találhatók, így mindenki megtalálhatja azt a változatot, ami megfelel a kívánságainak.

Apple iPhone 12 Mini – specifikáció

Az Apple iPhone 12 Mini egy pazar, várva várt luxustelefon, mely 2020 őszére lett beharangozva. A telefon az iPhone 12 vonalának egyik modellje, mely az árát és a karakterisztikákat tekintve is középen található az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro, valamint az iPhone 12 Pro Max között. A telefon 5,4 hüvelykes Super Retina OLED (BOE) érintőképernyővel rendelkezik. A RAM memória 4 GB, míg a processzor, mely megtalálható a telefonban, A14 Bionic. A telefon 64 GB, 128 GB vagy 256 GB belső memóriával érhető el. A hátsó dupla kamera garantálja az iPhone luxusmodellektől megszokott képminőséget. A telefon akkumulátorának kapacitása 2,775 mAh.