Telefontok Apple iPhone 11 Pro Max - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPhone 11 Pro Max


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone 11 Pro Max – kiváló, modellre szabott mobiltokok

Az Apple iPhone 11 Pro Max egy modern készülék, melynek megnevezése csak néhány betűben tér el az Apple iPhone XI és az Apple iPhone XIR modellek nevétől. Fontos azonban, hogy a felhasználók tudják, hogy a modellek nem csak a nevükben, de a kialakításukban is eltérnek egymástól, ezért az Apple iPhone 11 Pro Max tokok nem fognak megfelelően illeszkedni a hasonló nevű modellekre. Kínálatunkban számos kiváló tartozék és tok található a népszerű iPhone modellekre, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy hibátlanul illeszkedjenek az Apple iPhone 11 Pro Max méretéhez, gombjaihoz, kamerájához és csatlakozóaljzataihoz. A divatos telefontokok nem csak hatékony védelmet biztosítanak, de igazán stílusos tartozékok is, melyek modern kinézetet kölcsönöznek a telefonnak.

Divatos, minőséges tokok az Apple iPhone 11 Pro Maxkészülékre

A modern, minőséges telefontokokat úgy alakítják ki, hogy ne zavarják a készülék használatát. Ennek köszönhetően a tokok ma már az okostelefonok nélkülözhetetlen tartozékai, melyeket érdemes közvetlenül a készülék megvásárlása után beszerezni, hiszen így minimalizálható a legkisebb sérülések veszélye is. Az etuo.hu webáruházban található tokok fő előnye, hogy tökéletesen illeszkednek az adott modellre és hatékony, megbízható védelmet biztosítanak a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. A minőséges tokok lehetővé teszik, hogy a telefon kinézete ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen. Legnépszerűbb termékeink a szilikon tokok, melyek TPU anyagból készülnek és elegáns színekben kaphatók. A fekete és a fehér tokok előnye, hogy nem változtatják meg jelentősen a telefon kinézetét, de adnak neki egy elegáns, letisztult dizájnt.

Apple iPhone 11 Pro Max – specifikáció

Az új technológiák szerelmesei számára az iPhone a modern okostelefonok szinonimája. Mindazok a felhasználók, akik az Apple telefonjaira esküsznek, imádni fogják az új Apple iPhone11 Pro Max telefonmodellt, mely az Apple három új, 2019-es telefonmodelljének egyike. A készüléket a kiváló kialakítás, az ismert iPhone design és a fejlett alkatrészek jellemzik. Egy ilyen kiváló okostelefon számára érdemes közvetlenül a megvásárlást követően, vagy még azelőtt biztosítani egy megfelelő tokot.