CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Apple iPhone 11 Pro - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPhone 11 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro Max, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone 11 Pro – kiváló minőségű telefontokok

Az Apple iPhone 11 Pro egy nagyszerű és népszerű okostelefon. Az X11 Pro modellre illeszkedő telefontokok segítenek abban, hogy a telefon sokáig megőrizze hibátlan kinézetét és funkcionalitását. A tokok hatékony védelmet nyújtanak a karcolásokkal és a mechanikai sérülésekkel szemben, így lehetővé téve a telefon zavartalan, kényelmes használatát. Az etuo.hu webáruházban azok a vásárlók is találhatnak az igényeiknek és az ízlésüknek megfelelő tokot, akiknek magasak az elvárásaik. A tokok tökéletesen illeszkednek az Apple iPhone11 ProI modell méretéhez, a precízen kialakított kivágások pedig lehetővé teszik az aljzatok, a kamera és a mikrofon zavartalan használatát, anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. A webáruházunkban mindenki találhat olyan tokot, mely minőséges anyagának köszönhetően hatékonyan védi az Apple iPhone 11 Pro modellt.

Nagyszerű, elegáns védőtokok az Apple iPhone 11 Pro modellre

A telefontokok rendkívül hasznos tartozékok, hiszen megvédik az érzékeny iPhone készülékeket a karcolásoktól és a mindennapi használat során jelentkező kopástól, de akár a nagyobb sérülések okozta károkat is megakadályozhatják vagy jelentősen lecsökkenthetik. A webáruházunkban található szilikon tokok előnye, hogy minőséges anyagból, úgynevezett TPU szilikonból készülnek, mely erősebb és rugalmasabb a klasszikus szilikonnál. Az egyszínű modellek előnye, hogy igazán elegánsak és nem változtatnak jelentősen az iPhone kinézetén. A tarka, masszív tokok elvonnák a figyelmet az okostelefon szép kialakításáról, a fekete vagy fehér szilikon tok azonban a hatékony védelem mellett rendkívül visszafogott, elegáns megjelenést biztosít az Apple iPhone 11 Pro modell számára.

Apple iPhone 11 Pro – specifikáció

A modern Apple iPhone 11 Pro esetében a legnagyobb változást a korábbi modellekhez képest a szembetűnő, négyzet alakú hátsó kamerablokk jelenti, mely szépen illeszkedik a megszokott, elegáns iPhone dizájnba. A három hátsó kamera háromszög alakzatban helyezkedik el a négyszögletű mezőn belül és lehetővé teszi a még jobb wide-angle képek és videók készítését, viszont a nem mindennapi kamerának köszönhetően speciális iPhone 11 Pro tokot igényel. Az új iPhone 11 Pro az egy évvel korábbi iPhone XS árkategóriájában száll versenybe.