36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 11 tokok

A Apple iPhone 11 Pro, Apple iPhone 11 Pro Max, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Apple iPhone 11 – védőtokok gazdag kínálata

Az Apple iPhone 11 az ismert gyártó egy kiváló modellje, fontos azonban megjegyezni, hogy az iPhone XI, XI Max és 11 modellek nem teljesen egyformák, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő modellre válasszon a felhasználó tokot, a zavartalan használat érdekében. Webáruházunk kínálatában olyan minőséges tokok is találhatók, melyek kifejezetten az Apple iPhone 11 modellre lettek tervezve, és megfelelnek a nem mindennapi kialakítású kamera számára. Oldalunkon olyan tokokat gyűjtöttünk össze, melyek tökéletesen illeszkednek az Apple iPhone 11 modellre, nem csak a méret, hanem a kialakított nyílások tekintetében is. A minőséges anyagoknak köszönhetően a tokok sokáig használhatók és megbízható védelemmel látják el a minőséges okostelefont.

Magas minőségű, elegáns tokok az Apple iPhone XIR modell védelmére

Az okostelefonok több éven át is kiválóan és zavartalanul funkcionálhatnak, állapotuk pedig sokáig újszerű maradhat, de csak abban az esetben, ha megfelelő védelemmel vannak ellátva. Éppen ezért, nagyon fontos, hogy a felhasználó mihamarabb gondoskodjon a megfelelő védőtokról, mely hatékonyan védi az Apple iPhone 11 modellt az apró karcolásokkal és a kopással szemben. Az etuo.hu webáruházban olyan minőséges és tartós tokokat kínálunk, melyek hibátlanul illeszkednek az Apple iPhone 11 telefonmodellre. A rugalmas, erős és tartós TPU szilikonból készült tokok megvédik a telefon testét a kisebb mechanikai károsodások legtöbbjével szemben. A tokoknak azonban nem csak egy funkciójuk van – amellett, hogy hatékonyan védik a készüléket, a szilikon tokok igazán modern, divatos és stílusos tartozékok is.

Apple iPhone 11 – specifikáció

Az Apple iPhone 11 az Apple 2019-es telefonmodelljeinek egyike. A modern technológiák és az iPhone telefonok szerelmesei minden bizonnyal meg lesznek elégedve a legújabb luxusmodellekkel is. Az új széria tiszteletben tartja a hagyományos iPhone dizájnt, azzal a különbséggel, hogy a telefon hátlapján egy szokatlan, négyszögletű kamerablokk található, mely három darab, háromszög alakban elrendezett lencsét tartalmaz. A kamerablokk különleges tokot igényel, mely megfelelően kialakított, speciális nyílással rendelkezik, mely megakadályozza a lencsék lefedését.