CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Apple iPad Pro 12.9 (2022) - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPad Pro 12.9 (2022)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Pro 12.9 (2018), Apple iPad Pro 12.9 (2020), Apple iPad Pro 12.9 (2021), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Pro 12.9 (2022) – táblagép tokok bőséges felhozatala az Apple tabletokra

A táblagép tokok megvédik a tabletot a külső és belső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen jelentős mértékben. Azok a használt tabletok, amelyek modern külalakkal rendelkeznek, sokkal magasabb áron találhatnak majd új „gazdát”, mint az összekarcolt, megrepedt modellek. A legtöbb ügyfél el szeretné adni régi tabletját, amint beszerezte az új modellt, így fontos, hogy az eladás során a lehető legjobb árat tudja kapni. Ehhez pedig a nívós táblagép tokok is hozzájárulnak. A tabletot védő tokokat javasolt még a tablet megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek köszönhetően az eszköz már az alkalmazása első napjától kezdve védve lesz majd a károsodásokkal, karcokkal, sérülésekkel szemben. Mi a teendő akkor, ha elmulasztottuk időben beszerezni a tokot és a tabletunk megkarcolódott? Szerencsére egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő karcolódásokat is elrejthetjük a kíváncsi szemek elől, így eszközünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, frissebb külsőt is kölcsönözhetünk.

Nívós táblagép tokok az Apple iPad védelmére

Az Apple iPad Pro 12.9 (2022) az egyre népszerűbb gyártó egyik lélegzetelállító eszköze, melyre több, kifejezetten erre a táblagépre készített tokot biztosítottunk. A nívós felhasznált anyagoknak köszönhetően a táblagép tokok jó sokáig használhatók és védelemmel látják el a figyelemre méltó mobilt a karcokkal, horzsolással, elhasználódással szemben. A rugalmas, masszív és tartós termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból készített szilikon belsővel ellátott, csukható táblagép tokok megvédik a tablet hátoldalát és oldalait a külső és belső károsodások nagy részével szemben. Amellett, hogy megvédik az eszközt, a tabletot védő tokok igazán trendi, menő és divatos kiegészítők is. Az egyszínű táblagép tokok előnye, hogy nem változtatnak jelentősen a tablet külalakján, mégis friss, új külsőt adnak neki. A mintás, színes, tabletot védő tokok vidámságot sugallanak és könnyen a tulajdonosuk stílusához illeszthetők. Kínálatunkban számos tematikus tok is elérhető, amelyeket szériákba rendeztünk, a könnyebb böngészhetőségért.

Elsőrendű táblagép tokok az Apple iPad Pro 12.9 (2022) modellre

Az etuo.hu tablet kiegészítőket kínáló webáruházában olyan nívós és masszív, tabletot védő tokokat biztosítottunk klienseinknek, amelyek kifejezetten az Apple iPad Pro 12.9 (2022) táblagépre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a gond nélküli alkalmazást. Széles választékunknak köszönhetően minden látogatónk találhat olyan tablet modellt, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, ízlésének és a szükségleteinek. A tablet modellre szabott táblagép tokok előnye, hogy nem nehezítik a folyamatos alkalmazást és minden funkciót gond nélkül használhatóvá tesznek, anélkül, hogy le kellene venni a tokot a mobilról. Webáruházunk választékában olyan nívós táblagép tokok is elérhetők, amelyek kifejezetten az Apple iPad Pro 12.9 (2022) tablet modellre lettek megalkotva, és megfelelnek a tablet kidolgozásának, nem csak a méretet, hanem a kamerának, portoknak kialakított nyílásokat tekintve is. Napjaink táblagépei akár több éven át is lélegzetelállítóan és gond nélkül működnek, értékük pedig csak minimálisan csökken, állapotuk jó sokáig kifogástalan marad, de csak az a feltétel mellett, ha erre alkalmas védőkiegészítőkkel vannak felszerelve, mint amilyenek a táblagép tokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a tablet tulajdonosa mielőbb alkalmas tokot biztosítson iPadjéra, mely effektíven fogja óvni az Apple iPad Pro 12.9 (2022) tablet modellt a horzsolással, elhasználódással és a kevésbé komoly karcokkal szemben.

Apple iPad Pro 12.9 (2022) – specifikáció

Az Apple iPad Pro 12.9 (2022) a gyártó nemrégiben piacra dobott, trendi készülékeinek egyike. A tablet mérete 280,6 x 214,9 x 6,4 milliméter, tömege pedig 682 gramm. A tablet Nano SIM és eSIM verzióban is megvásárolható. A tablet iPadOS 16.1 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan funkcionalitást pedig az octa core Apple M2 chipset biztosítja. A tablet 128 GB / 256 GB / 512 GB / 1 TB / 2 TB belső tárhellyel rendelkezik verziótól függően, ami az átlag felhasználónak bőven elég a fotók, videók és zeneszámok tárolására. Az eszköz 8 GB / 16 GB RAM-mal rendelkezik, kártyanyílás viszont nem található rajta. A tablet nem kivehető Li-Po akkumulátorának kapacitása 10758 mAh. A Liquid Retina XDR mini-LED LCD kijelző átlós mérete 12,9 inch, rezolúciója pedig 2048 x 2732 pixel.