CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Apple iPad Pro 12.9 (2021) - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPad Pro 12.9 (2021)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Pro 12.9 (2018), Apple iPad Pro 12.9 (2020), Apple iPad Pro 12.9 (2022), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Pro 12.9 (2021) – magas minőségű iPad tokok óriási választéka

Az Apple iPad Pro 12.9 (2021) egy rendkívüli készülék, mely rengeteg nagyszerű karakterisztikával és szép, szenzációs designnal rendelkezik. Az Apple iPad Pro 12.9 (2021) májusi piacre kerülése óta töretlen popularitásnak örvend. Ahhoz azonban, hogy egy ilyen luxuskészülék hosszú ideig funkcionális és szép maradjon, elengedhetetlen, hogy minőségi védőkiegészítőkkel legyen ellátva. Az etuo.hu árukínálatában elérhető szenzációs tokok rengeteg különböző designnal érhetők el és védelmet biztosítanak a tablet számára a rendeltetésszerű használat során. A legnépszerűbbek a szilikon belsővel ellátott, csukható tokok, melyek jól védenek a kopással és a karcokkal szemben és úgy lettek megtervezve, hogy precízen illeszkedjenek az Apple iPad Pro 12.9 (2021) méretéhez, alakjához és elemeihez. A tokok legfőbb feladata, hogy megvédjék a készüléket a fizikai sérülésekkel szemben, emellett azonban rendkívül elegáns és trendi tartozékok is. A rengeteg szín és az óriási minta-kínálat lehetővé teszik, hogy mindenki találjon olyan tokot, mely megfelel az elvárásainak és az ízlésének.

Tartós kidolgozású és magas minőségű tablet tokok

A könnyebb áttekinthetőség érdekében tokjainkat gyűjteményekbe csoportosítottuk. A kliensek körében rendkívül népszerűek a csukható tokok, melyek Pazar eleganciát sugallanak. Azok a vásárlóink, akik a tarka lenyomatokat részesítik előnyben, választhatnak azok a termékeink közül, melyeket színes vektorrajzok tesznek érdekesebbé. A kollekcióinkban olyan iPad tokok is megtalálhatók, melyek szenzációs fotókkal vannak ellátva. Az Apple iPad Pro 12.9 (2021) egy nagyszerű mobil eszköz, mely rengeteg előnyös funkcióval rendelkezik. A trendi készülék a letisztult, szenzációs designjával kitűnik a tömegből és menő színekben kapható. Egy ilyen magas minőségű mobil eszközt mindenképp ajánlott már a legelső pillanattól kezdve óvni a karcokkal és az egyéb fizikai sérülésekkel szemben. Az etuo.hu internetes áruház óriási árukínálatában olyan, kimagasló minőségű tokok érhetők el, melyek hibátlanul illenek az Apple iPad Pro 12.9 (2021) méretéhez és kialakításához, így nem fedik le a kamerát és az egyéb fontos elemeket sem. Egy nagyszerű tok az etuo.hu árukínálatából megfelelő védelemmel látja el a táblagépet a klasszikus használat során és rendkívül jól is mutat!

Kielégítő védelem, kiemelkedően magas minőség

Az etuo.hu internetes áruház magas minőségű tokokat kínál az Apple új iPad Pro 12.9 (2021) készülékére. A választékunkban elérhető tokok hibátlanul illenek erre a készüléktípusra és magas minőségű anyagokból készülnek, így tartós kidolgozásúak és megfelelő védelemmel látják el az Apple iPad Pro 12.9 (2021) típust a klasszikus használat során megjelenő fizikai sérülésekkel szemben. Online áruházunk legnépszerűbb kiegészítői a csukható Wallet Book tokok, melyek elasztikus termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült belsővel és műbőr külsővel rendelkeznek, jól tapadnak a tablethez és nem csúszkálnak rajta. A termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikon belső kellemes tapintású és kitűnően, mégis gyengéden illeszkedik a tabletra, a tokok pedig nem csúsznak és jól védenek, emellett pedig könnyen tisztíthatóak is, matt felületüknek köszönhetően pedig nem maradnak rajtuk csúnya, zsíros ujjlenyomatok a használat után.

Apple iPad Pro 12.9 (2021) – specifikáció

Az Apple iPad Pro 12.9 (2021) 2021 májusában került az üzletek polcaira és azóta rengeteg rajongóra tett szert. A készülék dimenziói 280,6 x 214,9 x 6,4 milliméter, tömege pedig 682 gramm. Az iPad Nano SIM és eSIM verzióban érhető el. Ez a nagyszerű mobil eszköz az Apple készülékeire jellemző iPadOS 14.5.1 OR-rel működik, mely a 14.6-os verzióra frissíthető. A zavartalan funkcionálást az octa core Apple M1 chipset teszi lehetővé. A készülék több verzióban is elérhető: 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 512GB 8GB RAM, 1TB 16GB RAM vagy hihetetlen 2TB 16GB RAM – a belső memória egyik típus esetében sem bővíthető. A táblagép Liquid Retina XDR mini-LED LCD kijelzőjének képrezolúciója 2048 x 2732 pixel, átlós mérete pedig 12,9 inch. Az iPad kijelzőjének denzitása 265 ppi, screen to body aránya pedig 85,4 százalék. A táblagépben nem kivehető, Li-Po akkumulátor van, mely Fast charging 18 W funkcióval is rendelkezik.