Telefontok Apple iPad Pro 11 (2022) - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPad Pro 11 (2022)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 11 (2020), Apple iPad Pro 11 (2021), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Pro 11 (2022) – nívós, az Apple tablet modellre szabott tablet táblagép tokok

Ugye te sem szeretnéd, ha tabletod hátoldala karcokkal lenne tele? Éppen ezért van szükséged egy fantasztikus színvonalú tablet tokra, mely védelmet biztosít drága mobilodnak a mechanikai sérülésekkel szemben. Egy nívós tablet tok nem csak a karcokkal szemben véd, hanem a halványulással, az elhasználódással és a más tárgyakkal való érintkezés során jelentkező horzsolással szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy minőséges tartozékok, a kínálatunkban elérhető táblagép tokok trendik és egyediek, a csukható táblagép tokoknak pedig olyan egyéb előnyeik vannak, mint például a kártyatartó rekeszek. A táblagép tokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a könnyű, vékony mobiloknak, így lecsökkentik annak az esélyét, hogy a tulajdonos kiejti a tabletot a kezéből, vagy az kicsúszik a zsebéből.

Nívós tablet táblagép tokokkal a karcolódások ellen

Az Apple iPad Pro 11 (2022) egy trendi mobil, melyet a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban több lélegzetelállító kiegészítő és tok elérhető az új Apple tablet modellekre, az ezen a weboldalon látható táblagép tokok pedig úgy lettek kidolgozva, hogy teljesen kompatibilisek legyenek az Apple iPad Pro 11 (2022) tablettal és jól illeszkedjenek annak a részeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, menő öltözékben járni, a tablet pedig napjaink egyik legfőbb „kiegészítőjének” számít – olyannyira, hogy ma már furcsán nézünk azokra az emberekre, akiknek még mindig nincs tabletjuk. A mobilok azonban tagadhatatlanul jelentős befektetésnek számítanak, így sokan hónapokon át takarékoskodnak, mire végre rászánják magukat a kívánt tablet modell megvásárlására. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új tabletjukat alkalmas védőkiegészítőkkel lássák el, mely ennek köszönhetően jó sokáig megőrzi értékét és modern külalakját.

Menő, nívós táblagép tokok az Apple iPad Pro 11 (2022) tabletra

A tabletunk a mindennapok során több veszélyforrásnak van kitéve – megkarcolhatja az asztallap, a táskába dobott lakáskulcsok, kieshet a felhasználó kezéből. Egy nívós tablet tok védi az eszközt a karcolódásoktól, nedvességtől, szennyeződésektől és a horzsolásoktól, amelyek akkor jelentkeznek, ha más tárgyakkal együtt dobjuk az eszközt a táskába vagy a zsebbe. Az etuo.hu webshopban elérhető táblagép tokok egyik fő előnye, hogy gond nélkül passzolnak az adott iPad modellre és minőséges, hosszas védelmet tesznek lehetővé a kevésbé komoly fizikai sérülésekkel szemben. A nívós anyagokból készült tabletot védő tokok lehetővé teszik, hogy a tablet külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen, ami különösen az esetleges jövőbeli eladás során lehet fontos. A trendi, nívós táblagép tokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne gátolják a tablet folyamatos alkalmazását – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is úgy alkalmazhatók, hogy a tokot nem kell levenni a tabletról. Ennek köszönhetően a táblagép tokok ma már a mobilok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, amelyeket javasolt már a tablet beszerzése után megvásárolni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető még a legkisebb károsodások veszélye is.

Apple iPad Pro 11 (2022) – specifikáció

Azok a ügyfelek, akik az Apple eszközeire esküsznek, imádni fogják az új Apple iPad Pro 11 (2022), mely a gyártó egyik új tablet modellje. Egy ilyen lélegzetelállító eszköz számára javasolt már a beszerzését követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy megfelelő tablet tokot. Az eszköz mérete 247,6 x 178,5 x 5,9 milliméter, tömege pedig mindössze 466 gramm. Az eszköz trendi iPadOS 16.1 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa core Apple M2 processzor és Apple GPU gondoskodik. A tablet 128 GB / 256 GB / 512 GB / 1 TB / 2 TB tárhellyel és 8 GB / 16 GM RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással nem rendelkezik, mely lehetővé tenné a tárhely bővítését, de erre nyilván nem is lesz szükség. A hátsó dual kamera rezolúciója 12 MP / 10 MP, míg a szelfikamera rezolúciója 12 MP. A fő kamera Quad-LED dual-tone villanóval, HDR modullal is fel van szerelve. A tablet Liquid Retina IPS LCD kijelzőjének felbontása 1668 x 2388 pixel, átlós mérete pedig 11,0 hüvelyk.