CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Apple iPad Pro 11 (2021) - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPad Pro 11 (2021)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 11 (2020), Apple iPad Pro 11 (2022), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Pro 11 (2021) – tablet tokok hatalmas választéka az etuo.hu-n

Azok a kliensek, akik szeretnék, ha iPad-jük minél tovább funkcionális és újszerű maradna, rengeteg magas minőségű tablet tok közül válogathatnak az etuo.hu internetes áruház bőséges árukínálatából. Az itt elérhető tokok hibátlanul illenek az Apple iPad Pro 11 (2021) készülék nem mindennapi designjához, nem fedik le a fontos komponenseket és nem csúszkálnak az eszközön. A védőtokok hosszú élettartamú és kitűnő minőségű anyagokból lettek gyártva, ennek köszönhetően pedig sokáig tudnak megfelelő védelmet nyújtani az iPad-nek. Az etuo.hu több, különböző típusú tokot kínál, így még a legigényesebb kliensek is találhatnak olyan terméket, mely hibátlanul eleget tesz a szükségleteiknek. Annak érdekében, hogy a vásárlók könnyebben eligazodjanak oldalunkon, a tokokat nem csak eszközök szerint csoportosítottuk, hanem gyűjteményekre is bontottuk, anyagjuk és stílusuk alapján.

Szenzációs gyűjtemények, nagyszerű minőség

Az etuo.hu-n Apple iPad Pro 11 (2021) tokok óriási választéka várja a klienseket. A minél egyszerűbb böngészés érdekében a tokokat stílusok szerinti kollekciókba csoportosítottuk. Az oldalra nyitható Wallet Book és Wallet Book Fantastic gyűjteményeinkben elérhető tablet tokok lehetővé teszik, hogy a kijelző is védve legyen a készülék hordozása közben. A csukható tokok könnyen állvánnyá alakíthatók, melynek köszönhetően a filmek, videók nézése még kényelmesebb, és nem mellesleg sokkal biztonságosabb lesz majd. Az Apple iPad Pro 11 (2021) egy szenzációs kialakítású tablet, azonban a többi trendi mobil eszközhöz hasonlóan ez az iPad sem teljesen immunis a karcokkal és a kopással szemben. A kis fizikai sérülések zavarhatják a készülék komfortos használatát, lecsökkentik az eszköz értékét és a kinézetén is sokat ronthatnak. Ez miatt kiemelten fontos, hogy a vevő gondoskodjon a megfelelő védőtokról, már az Apple iPad Pro 11 (2021) megvásárlását követően, vagy akár még az előtt is. Az etuo.hu internetes áruház árukínálatában olyan, kimagasló minőségű tokok érhetők el, melyek pontosan illenek erre a nagyszerű Apple iPad típusra.

Minőséges iPad tokok, különböző designnal

A táblagépekre szánt tokok legfőbb tulajdonsága, hogy megvédik a készüléket a kisebb károkkal és kopással szemben, ennek köszönhetően pedig az iPad hosszú ideig sérülésmentes maradhat. Az etuo.hu hatalmas árukínálatának köszönhetően minden vevő találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének, tetszésének és a szükségleteinek. A választékunk legnépszerűbb darabjai a magas minőségű TPU belsővel ellátott, öko-bőrből gyártott tokok. A Wallet Book gyűjtemény szenzációs, csukható tokokat tartalmaz, melyek felfrissítik a készülék kinézetét, és hatékonyan védenek a kopással szemben. A szenzációs vektormintákkal díszített tokok rengeteg mintát ölelnek fel, legyen szó állatmintákról, növényekről vagy akár egyszínű grafikákról. Az iPad készülékekre gyártott tokok lehetővé teszik a megfelelő védelmet, emellett pedig stílusosak és még a használatot is kényelmesebbé teszik, megkönnyítik. Az Apple iPad Pro 11 egy valódi luxuskészülék, melyet kiváló specifikációi és magas ára miatt egyaránt érdemes minőségi tartozékokkal védeni a sérülésekkel szemben. Az etuo.hu áruházban olyan tokok találhatók, melyek elismert gyártóktól származnak és hibátlan kidolgozásuknak köszönhetően méltó kísérői lesznek ennek a csodás Apple eszköznek.

Apple iPad Pro 11 (2021) – specifikáció

Az Apple iPad Pro 11 (2021) egy nagyszerű készülék, mely 2021 májusában került az üzletek polcaira. Az eszköz dimenziói 280,6 x 214,9 x 6,4 milliméter, tömege pedig mindössze 682 gramm. A tablet Nano-SIM, eSIM változatban kapható, és Stylus supporttal is rendelkezik. A táblagépre az iPadekre jellemző iPadOS 14.5.1 OR van telepítve, mely a 14.6 változatra frissíthető. A készülék zavartalan működéséről a nyolcmagos Apple M1 chipset gondoskodik. Az Apple iPad Pro 11 (2021) több változatban is elérhető a memóriát tekintve: 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 512GB 8GB RAM, 1TB 16GB RAM vagy pedig lélegzetelállító 2TB és 16GB RAM. A készülék Li-Po akkumulátorja a 18 W fast charging opciót is támogatja. A strapabíró készülék Liquid Retina XDR mini-LED LCD képernyővel rendelkezik, melynek átlós mérete 12,9 inch, mérete 515,3 négyzetcentiméter, megközelítőleg 85,4% screen to body aránnyal.