36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPad Pro 11 (2020) tokok

Tokok a Apple iPad Pro 11 (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 11 (2021), két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Apple iPad Pro 11 (2020) – megbízható tablet tokok széleskörű kínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha a táblagépük minél tovább újszerű és működőképes maradna, válogathatnak az etuo.hu online áruházban található, Apple iPad Pro 11 (2020) készülékre illeszkedő tokok közül. Mivel a tablet tokok kifejezetten erre a modellre lettek méretezve, nem csúsznak le a készülékről, a gondosan kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a zavartalan mindennapi használatot. A védőtokok minőséges és hosszú élettartamú anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig sokáig képesek megbízható védelmet biztosítani az eszköz számára. Online áruházunkban több típusú tablet tokot is kínálunk, így a legigényesebb vásárlók is találhatnak olyan modellt, mely tökéletesen megfelel a szükségleteiknek. Böngészd végig a kínálatunkat, melyben minden vásárlónk találhat olyan tablet tokot, ami igazán illik a személyiségéhez!

Kiváló minőségű tokok, gyönyörű kollekciók

Az online áruházunkban Apple iPad Pro 11 (2020) tokok széles választéka várja a vásárlót. Az áttekinthetőség érdekében a tokokat több kollekcióra osztottuk. Az iPad készülékekhez csukható tokokkal készültünk, melyek a kijelző számára is képesek védelmet biztosítani – ennek ellenére azonban ajánlott őket egy kiváló kijelzővédő tartozékkal is kiegészíteni. A számos stílusnak, mintának és anyagnak köszönhetően minden felhasználó találhat olyan tablet tokot, mely nem csak az eszközmodelljéhez, hanem az egyéniségéhez és az ízléséhez is tökéletesen illik! A kiváló iPad tokoknak köszönhetően a készüléket mindenhova magunkkal vihetjük, anélkül, hogy a biztonságáért aggódnánk.

Apple iPad Pro 11 (2020) – specifikáció

Az Apple iPad Pro 11 (2020) egy nagyszerű és korszerű táblagép, melyet igazán modern és szép kialakítás jellemez. Az eszköz 2020 márciusában került a boltok polcaira és gyorsan belopta magát az Apple készülékekért rajongó felhasználók szívébe. Az eszköz mérete 247,6 x 178,5 x 5,9 milliméter, Nano SIM és eSIM változatban is elérhető. A nagy IPS LCD képernyő átlós mérete 11 hüvelyk, képfelbontása 1668 x 2388 pixel. Az eszközön iPadOS 13.4 operációs rendszer fut, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Apple A12Z Bionic processzor biztosítja.