Apple iPad Pro 11 (2020) tokok

Tokok a Apple iPad Pro 11 (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 11 (2021), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Pro 11 (2020) – megbízható tablet tokok széleskörű kínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha a táblagépük minél tovább újszerű és működőképes maradna, válogathatnak az etuo.hu online áruházban található, Apple iPad Pro 11 (2020) készülékre illeszkedő tokok közül. Mivel a tablet tokok kifejezetten erre a modellre lettek méretezve, nem csúsznak le a készülékről, a gondosan kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a zavartalan mindennapi használatot. A védőtokok minőséges és hosszú élettartamú anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig sokáig képesek megbízható védelmet biztosítani az eszköz számára. Online áruházunkban több típusú tablet tokot is kínálunk, így a legigényesebb vásárlók is találhatnak olyan modellt, mely tökéletesen megfelel a szükségleteiknek. Böngészd végig a kínálatunkat, melyben minden vásárlónk találhat olyan tablet tokot, ami igazán illik a személyiségéhez!

Kiváló minőségű tokok, gyönyörű kollekciók

Az online áruházunkban Apple iPad Pro 11 (2020) tokok széles választéka várja a vásárlót. Az áttekinthetőség érdekében a tokokat több kollekcióra osztottuk. Az iPad készülékekhez csukható tokokkal készültünk, melyek a kijelző számára is képesek védelmet biztosítani – ennek ellenére azonban ajánlott őket egy kiváló kijelzővédő tartozékkal is kiegészíteni. A számos stílusnak, mintának és anyagnak köszönhetően minden felhasználó találhat olyan tablet tokot, mely nem csak az eszközmodelljéhez, hanem az egyéniségéhez és az ízléséhez is tökéletesen illik! A kiváló iPad tokoknak köszönhetően a készüléket mindenhova magunkkal vihetjük, anélkül, hogy a biztonságáért aggódnánk.

Apple iPad Pro 11 (2020) – specifikáció

Az Apple iPad Pro 11 (2020) egy nagyszerű és korszerű táblagép, melyet igazán modern és szép kialakítás jellemez. Az eszköz 2020 márciusában került a boltok polcaira és gyorsan belopta magát az Apple készülékekért rajongó felhasználók szívébe. Az eszköz mérete 247,6 x 178,5 x 5,9 milliméter, Nano SIM és eSIM változatban is elérhető. A nagy IPS LCD képernyő átlós mérete 11 hüvelyk, képfelbontása 1668 x 2388 pixel. Az eszközön iPadOS 13.4 operációs rendszer fut, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Apple A12Z Bionic processzor biztosítja.