Apple iPad Mini (2021) tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Mini (2021) – számos remek specifikációval ellátott és kitűnő tablet tok

Megvetted új Apple iPad Mini (2021) táblagépedet, és mint minden lelkiismeretes vevő, azonnal nyakadba vetted az internetet és elkezdtél kutatni a táblagépedre hibátlanul passzoló tokok között? Most végre a keresés végére értél! A táblagépekre passzoló tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a készüléket a sérülésekkel szemben, megvásárlásuk mellett azonban magától értetődően nem csak ez az egy ok szól – a tokok előnye, hogy megfizethető áron biztosítják a minőséget. Az etuo.hu webáruházban a költségvetésedtől és a táblagéped típusától függetlenül is tudsz majd találni megfelelő tokot. Akkor is tanácsos elgondolkodnod egy minőséges tok megvásárlásán, ha te is azok a vevők közé tartozol, akik eladásra kínálják a régi iPadjüket, miután szemet vetettek egy jobb és újabb modellre. A karcmentes, horzsolástalan táblagépek nagyobb értékűek, mint azok a készülékek, melyeket a hétköznapi alkalmazás ronda, árulkodó jelei borítanak. Azzal, hogy megakadályozza a táblagép funkcionalitására is kiható sérüléseket – melyek javítása sokba kerül, bizonyos esetekben pedig lehetetlen, így a vevőnek új mobil készüléket kell vennie – a tok sokszorosan nagyobb költségektől óvja meg a vevőt, így remek befektetésnek számít.

Esztétikus tokok az Apple iPad Mini (2021) táblagépre, melyeket mindenki megirigyel majd

Ami a tablet tokokat illeti, napjainkban már olyan gazdag választék áll a vevők rendelkezésére, hogy nagyon kicsi annak az esélye, hogy valamelyik haverodnak pont ugyanolyan táblagép tokja lesz, mint neked, ahogyan annak is, hogy nem találsz a preferenciáidnak megfelelő tokot. Egy szép tok jelentősen megszépítheti a táblagépet, kinézetét és esztétikai kialakítását tekintve is. A gazdag választékunk jóvoltából most annyira egyszerűen felöltöztetheted a táblagépedet, mint eddig még soha! A stabil védelem mellett a tokok igazán menő és trendi tartozékká változtatják új iPad készülékedet. Ráuntál a tabletodra? Ha a korszerű és aktuális mobil készülék remekül működik, nem feltétlenül kell megválnod tőle, lecserélheted a tokját is, így teljesen megújítva kinézetét, és még a pénztárcád is hálás lesz majd.

A legmenőbb tablet tokok az Apple iPad Mini (2021)-re az etuo.hu-n

Gyakran szurkolsz a kedvenc csapatodnak? Szívesen sportolsz? Válassz a sportos témát képviselő tablet tokjaink közül! Szívesen töltöd az idődet a szabad ég alatt? Sok tokkal készültünk számodra is! Ha állat-rajongó vagy, állatmintás tablet tokjaink között böngészhetsz. Árukínálatunkban számos olyan tokkal találkozhatsz, mely hibátlanul illik az Apple iPad Mini (2021) táblagépre és kompatibilis vele a méret és a kialakított nyílások, kivágások és fülecskék tekintetében is, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy nem fog majd ide-oda mozogni a táblagépeden vagy esetleg lecsúszni róla. Vevőinknek az előlapot is védő, könyvszerűen nyíló tokokkal is készültünk. Minőséges öko-bőrből készült, szilikon belsővel ellátott tablet tokok között is böngészhetsz oldalunkon! A hasonló anyagból előállított vagy hasonló témát felölelő díszítő mintával ellátott tokokat kollekciókba rendeztük, így egyszerűen böngészhetsz a neked tetsző védőtartozékok között.

Apple iPad Mini (2021) – specifikáció

Az Apple iPad Mini (2021), 2021-es szeptemberi megjelenését izgatottan várták az Apple kütyük rajongói. Egy olyan korszerű és aktuális Apple iPad táblagépről van szó, mely elsőrangú kamerákkal van felszerelve. A hátsó kamera 12 MP felbontású, HDR-rel és quad LED dual tone villanóval és panoráma funkcióval. A szelfikamera 12 MP-es, ultrawide, HDR felbontású. A szenzációs táblagép Liquid Retina IPS LCD kapacitív képernyője 8,3 inch átlójú, rezolúciója pedig 1488 x 2266 pixel. A táblagép nagyszerű, wide color gamut, true tone képernyőjét mindenképp tanácsos egy fantasztikus minőségű üveggel vagy polikarbonát fóliával védeni a sérülésektől, magát a táblagépet pedig egy minőséges tokkal védeni. A táblagép fel van szerelve és sztereó hangosbeszélővel is, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval viszont nem rendelkezik. Nem kivehető Li-Ion akku van benne, multimédia mellett is akár 10 órán keresztül használható a töltő csatlakoztatása nélkül. Az iPad Space Gray, Starlight, Pink és Purple színekben, színárnyalatokban kapható.