Apple iPad Air (2022) tokok

Tokok a Apple iPad Air (2022)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Air (2019), Apple iPad Air (2020), Apple iPad Air 2, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Air (2022) – tablet tokok lenyűgöző kínálata

Az Apple iPad Air (2022) tablet tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a mobil eszköz védelme a mechanikai károkkal szemben. Online áruházunk felhozatalában számtalan olyan tablet tok elérhető, mely hibátlanul illeszkedik az Apple iPad Air (2022) tabletmodellre, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán mutatós is. A felhozatalunkban elérhető tablet tokok színvonalas és időtálló anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig szívós és masszív védelmet biztosítanak a hétköznapi használat során fellépő apróbb károsodásokkal szemben. A tablet tokok óvják a tabletet a horzsolástól és a karcolódások keletkezésétől. Szép, menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a tableton, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden vevőnk megtalálhatja azt a kiegészítőt, mely hibátlanul illik az egyéniségéhez. A tablet tokok garantálják a hibátlan passzolást az Apple iPad Air (2022) tabletmodellre – amellett, hogy dimenziójuk hibátlanul illeszkedik a tablet méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított kivágások azt is lehetővé teszik, hogy a tablet minden funkcióját és komponensét problémamentesen tudja használni a vevő.

Színvonalas, időtálló és masszív védelem - Apple iPad Air (2022)

Az etuo.hu online shopban számtalan tablet tok érhető el az Apple iPad Air (2022) tabletra. A szilikon tablet tokok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen óvják a mobil eszköz hátlapját és oldalait a tablet hétköznapi használata során, és nem növelik jelentős mértékben a tablet méretét sem. A tablet tokok gyönyörű képekkel és szenzációs fotókkal vannak díszítve, de olyan trendi termékmodelleket is kínálunk, melyek egyszínűek és szolidak. Az Apple iPad Air (2022) mobil eszközre tervezett tablet tokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a tablet fontos komponenseit – a csatlakozóaljzatokat, képernyőt vagy a kamerát sem. Az Apple iPad Air (2022) mobil eszközt számtalan kiváló funkcióval látta el a gyártó, melynek köszönhetően a tablet nagy népszerűségre tett szert a vevők körében. Azok a kliensek, akik a tabletmodell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha mobil eszközük hosszú ideig újszerű kinézettel rendelkezne. Az etuo.hu online shopban tudjuk a hibátlan megoldást! Olyan időtálló, komoly védelmet biztosító tablet tokokkal készültünk ügyfeleinknek, melyek kettős szerepet töltenek be: előnyös módon védik a tabletet és emellett menők és trendik is.

Kiváló minőségű anyagokból legyártott, időtálló tablet tokok

A mai tabletokat a kiváló funkciók, de magas érzékenység jellemzi. Online áruházunkban olyan tablet tokokat kínálunk, melyek színvonalas anyagokból készülnek és megóvják a tabletet a hétköznapi használat során keletkező apróbb károsodásokkal szemben. Legnépszerűbb termékeink a szilikon tablet tokok, melyek színvonalas termoplasztikus poliuretánból (TPU - termoplasztikus poliuretán) készülnek, időtállóak, elasztikusak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak díszítve. A szolid design rajongói az egyszínű tablet tokok közül választhatnak, míg azok, akik szeretik az érdekes mintákat, rengeteg nyomtatott tablet tok közül választhatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal ellátott tablet tokok, retró tablet tokok, állatmintás modellek, színpompás, tarka kiegészítők is elérhetők.

Apple iPad Air (2022) – specifikáció

Az Apple iPad Air (2022) egy menő, letisztult tervezésű tablet, melyet 2022 márciusában dobott piacra a gyártó. A mobil eszköz dimenziói 247,6 x 178,5 x 6,1 mm. A mobil eszköz iPadOS 15.4 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Apple M1 chipsettel van felszerelve. A mobil eszköz két verzióban is elérhető - 64 GB, 8 GB RAM vagy 256 GB, 8 GB RAM, a memória azonban nem bővíthető. Az Apple iPad Air (2022) Liquid Retina IPS LCD képernyővel van ellátva, melynek screen to body aránya 81,3 százalék. A képernyő 10,9 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 1640 x 2360 pixel. Ez a nagy méretű képernyő kényelmes használatot és kiváló képminőséget biztosít a vevők számára. Az Apple iPad Air (2022) szenzációs kamerájának rezolúciója 12 MP. A HDR funkcióval van gazdagítva. A tablet Space Gray, Starlight, Pink, Purple, Blue fantázianeveket viselő színekben kapható, ha viszont nem lennénk megelégedve a színkínálattal, egy gyönyörű tablet tokkal új külsőt kölcsönözhetünk tabletunknak.