CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Apple iPad Air (2020) - Tok, hátlapok

Tokok a Apple iPad Air (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad Air (2019), Apple iPad Air (2022), Apple iPad Air 2, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad Air (2020) – iPad tokok bőséges árukínálata

Ahhoz, hogy az eszköz sokáig újszerű kinézetű legyen, nem elég vele elővigyázatosnak lenni – fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el a tabletet, mely megóvja a külső károktól. Nincs ez máshogy az Apple iPad Air (2020) eszközök esetében sem. Az etuo.hu webshopban rengeteg féle tokot kínálunk, melyek magas minőségüknek köszönhetően óvjak az eszközt a kopástól, fizikai sérülésektől és a lerakódott piszoktól. A csúcsminőségű tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a tabletet, akkor is, ha a kulcscsomónkkal együtt kerül a táskába. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy egy minőséges tok nem csak védelmet nyújt, hanem igazán esztétikus tartozék is, melynek segítségével személyre szabhatjuk iPad táblagépünket.

Tartós, csúcsminőségű tokok az Apple iPad Air (2020) tabletre

Termékskálánk rengeteg remek minőségű tablet tokot is tartalmaz, melyek stabil védelmet nyújtanak az iPad Air (2020) modell számára. Vásárlóink több modell közül is választhatnak. Az oldalra nyitható tokok fő előnye, hogy nem csak a tablet hátlapját, hanem a képernyőt is óvjak. Éppen ezért, a táblagépek esetében a csukható tokok nyújtják a legmegbízhatóbb védelmet. A tokok minőséges műbőrből készülnek, belsejük pedig TPU szilikonból van gyártva. A csukható tokok fantasztikus, nyomtatott mintákkal, vektorgrafikákkal vannak díszítve. A nyomtatott minta csúcsminőségű és ellenáll a karcolásokkal és a halványulással szemben.

Apple iPad Air (2020) – specifikáció

Az Apple iPad Air (2020) egy remek táblagép, mely mindent tud, amit egy ilyen árkategóriás készüléktől joggal elvárnak a vásárlók. Mérete 247,6 x 178,5 x 6,1 mm, és mindössze 458 grammos. A táblagép Nano SIM és eSIM verzióban érhető el. A 10,9 inches Liquid Retina IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A képfelbontás 1640 x 2360 pixel. A táblagép iPadOS 14.1 OR-t futtat, mely iPadOS 14.2 változatra frissíthető és Apple A14 Bionic (5 nm) hexacore chippel van felszerelve. A táblagép remek, HDR első és hátsó kamerával van kiegészítve. Az Apple iPad szürke, ezüst, rózsaarany, zöld és kék színben kapható.