Apple iPad (2022) tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad (2022) – tablet tokok széles felhozatala

Az etuo.hu webshop választékában olyan nívós anyagokból gyártott, tabletot védő tokokat kínálunk, amelyek még biztonságosabbá teszik az Apple iPad (2022) folyamatos alkalmazását. A táblagép tokok megvédik a tabletot a karcokkal és a horzsolással szemben és tompítják az ütések erejét is. Nívós tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel az igényeinek és az egyéniségének is. A fantasztikus felhozatalunkban elérhető tabletot védő tokokat elismert gyártók készítik, nívós anyagokból, így a lélegzetelállító védelem és a hosszú élettartam magától értetődő. Választékunk legkedveltebb termékei a klasszikus táblagép tokok, amelyek nívós termoplasztikus poliuretán, vagyis rövidítve TPU szilikonból készülnek. Az Apple iPad (2022) egy figyelemre méltó, izgalmas tablet a gyártó 2022-es októberi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a lélegzetelállító eszköz jó sokáig gond nélkül működjön és szép, karcmentes maradjon, nélkülözhetetlen, hogy rá passzoló tablet tokot vásároljunk rá, és már a tablet alkalmazásának első napjától alkalmazzuk a védőtartozékot. Az etuo.hu webshopban több olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A tokot akár a táblagép beszerzése előtt is megrendelheti a kliens, így Apple iPadje az első perctől fogva védve lesz. A hibátlan passzolást biztosító táblagép tokok nem esnek le a készülékről, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerát és lehetővé teszik a gond nélküli alkalmazást is.

Hihetetlenül nívós táblagép tokok az Apple iPad (2022) modellre

Az Apple iPad (2022) egy figyelemre méltó tablet, mely számos rendkívüli funkcióval és nívós kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb alkalmazás érdekében azonban mindenképp javasolt egy nívós tablet tokkal ellátni az Apple iPad (2022)-t. Webshopunk választékában olyan nívós táblagép tokok vásárolhatók meg, amelyek tökéletesen passzolnak az Apple iPad (2022) nem megszokott, trendi kamerájának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a gond nélküli alkalmazást. Az univerzális tablet tokoknak több hátrányuk is van – letakarják a tablet fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is képesek kielégítő passzolást biztosítani az Apple iPad (2022) kamerájára és egyéb komponenseire.

Minőségi, effektív táblagép tokok

Az etuo.hu webshop választékában elérhető, tabletot védő tokok olyan nívós anyagokból készülnek, amelyek szavatolják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű alkalmazás feltétele mellett. Választékunk kedvelt termékei a termoplasztikus poliuretán, vagyis rövidítve TPU belsővel gyártott táblagép tokok, amelyek jól tapadnak a tablethoz, ellenállást tanúsítanak a halványulással, sárgulással és deformálódással szemben és emellett kellemes felületűek is. Tisztításuk is könnyű, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen zsírtaszító rétegükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben le is törölhetők. Azok az ügyfeleink, akik a tablet kijelzőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a csukható tokjaink közül.

Apple iPad (2022) – specifikáció

Az Apple iPad (2022) a 2022 októberében megjelenő táblagépek széles skálájának egyik üde színfoltja. A tablet mérete 248,6 x 179,5 x 7 milliméter, és mindössze 477 grammot nyom. A tábalgép iPadOS 16.1 operációs rendszert futtat, a gond nélküli működést pedig a hexa core Apple A14 Bionic (5 nm) chipset garantálja. Az Apple iPad (2022) egy lélegzetelállító tablet, mely nem megszokott tervezéssel és különleges, visszafogott kamerával rendelkezik. A tablet egyik fő előnye a nem kivehető, nagy kapacitású, 28.6Wh-s Li-Ion akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszas, gond nélküli alkalmazást, anélkül, hogy a töltöttségi szint miatt kellene aggódni. A tablet figyelemre méltó hátsó kamerájának rezolúciója 12 MP, emellett pedig HDR, valamint panoráma specifikációkkal is fel van szerelve. A szelfikamera is lélegzetelállító, 12 MP-es HDR. A tablet ezüst, pink, kék és sárga színárnyalatokban választható. A tablet 64 GB / 256 GB belső tárhellyel rendelkezik. Nincs rajta 3,5 mm-es jack csatlakozó, amit a fülhallgató kiválasztása során érdemes szem előtt tartani, abban az esetben, ha nem Bluetooth modellt választ a felhasználó. A Liquid Retina IPS LCD kijelző átlós mérete 10.9 inch, rezolúciója 1640 x 2360 pixel. Karcolásálló üveggel és oleofób réteggel van felszerelve, ez azonban nem indokolja, hogy ne legyen rajta egy megbízható, csukható tok.