Apple iPad 10.2 (2021) tokok

Tokok a Apple iPad 10.2 (2021)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad 10.2 (2019), Apple iPad 10.2 (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPad 10.2 (2021) – elsőrangú minőségű tablet tokok

Az Apple iPad 10.2 (2021) egy lélegzetelállító táblagép a luxuskészülékek gyártójától, mely az egyik legnépszerűbb modellnek számít az Apple kütyük szerelmesei körében. Nagyszerű karakterisztikái jóvoltából biztosak lehetünk abban, hogy ez az új Apple iPad korszerű és aktuális mobil készülék is gyorsan megtalálja az utat a vevőkhöz és igazán népszerű lesz. A modellre passzoló tablet tokok egyik elsődleges előnye, hogy remekül körülölelik a készüléket, megfelelő nyílásokkal, kivágásokkal és fülecskékkel vannak ellátva és segítenek abban, hogy a tablet sokáig megőrizze hibátlan kinézetét és kialakítását. A tokok hatékony védelmet képesek biztosítani a karcolódásokkal, horzsolással és a mechanikai meghibásodásokkal szemben, így lehetségessé teszik a táblagép hosszú élettartamát és komfortos alkalmazását. Az etuo.hu tablet kiegészítőket árusító webáruházban azok a vevőink is találhatnak az elvárásaiknak és a szükségleteiknek megfelelő tablet tokot, akik nem érik be az alacsony minőségű termékekkel. A tokok hibátlanul és precízen illenek az Apple iPad 10.2 (2021) táblagép méretéhez, a kialakított nyílások a tokon pedig lehetségessé teszik a portok, a kamera és a mikrofon, valamint a hangszóró zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a tokot minden alkalommal el kellene távolítani, ami valljuk be, értelmetlen és fáradtságos lenne.

Lélegzetelállító, esztétikus védőtokok az Apple iPad 10.2 (2021) modellre

Az etuo.hu páratlan választékának jóvoltából minden látogatónk választhat olyan tablet tokot, mely hatékony és stabil védelmet biztosít a készüléknek, és menő kiegészítőként is megállja majd a helyét. A tablet tokok kifejezetten hasznosak, ugyanis megvédik az érzékeny eszközöket a horzsolástól és a hétköznapi alkalmazás során fellépő karcoktól, de akár a nagyobb meghibásodások esélyét is jelentősen lecsökkenthetik, például esés vagy ütés esetében. Ugyan az Apple márkanév hallatán sokan a minőségre asszociálunk, ez nem azt jelenti, hogy a márka készülékei számára ne lennének szükségesek és hasznosak a védőtokok. A tablet kiegészítőket árusító webáruházunkban rendelkezésre álló TPU, azaz termoplasztikus poliuretán belsővel rendelkező, csukható tokok előnye, hogy minőséges anyagból, tehát TPU-ból és öko-bőrből vannak gyártva, a minőséges felhasznált anyagoknak köszönhetően pedig hosszú élettartamúak.

Menő, mobil készülékre szánt tokok az Apple iPad 10.2 (2021) modellre

A tablet tokok nem csak számos remek tulajdonsággal rendelkeznek, de segítenek a vevőnek abban is, hogy kifejezze saját stílusát. Az egyszínű tok típusok előnye, hogy eleganciát sugallanak és nem változtatnak jelentősen az Apple iPad eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a vevők, akik az életteli, tarka, mintás tokokat kedvelik, számos ilyen típus közül válogathatnak, hatalmas minta-kínálatunknak jóvoltából pedig mindenki találhat a tetszéséhez, hobbijához, preferenciájához passzoló mintákat minőséges tablet tokjainkon. Kollekcióink virágos, növényi motívumos, állatmintás, sportos, vicces és utazási tematikájú tokokat is felölelnek, így mindenki választhat a tetszésének megfelelő tablet tokot, vagy egy, a számára kedves személyeknek szánt ajándékot – igen, így igaz, az iPad tokokkal akár szerelmünket, barátunkat, családtagjainkat is meglephetjük. Sőt, még az sem gond, ha már van iPad tokjuk, hiszen manapság már mindennapos, hogy akár minden nap cserélgetjük a tokokat táblagépünkön.

Apple iPad 10.2 (2021) – specifikáció

A korszerű és aktuális Apple iPad 10.2 (2021) esztétikus, kitűnő kidolgozású, rendkívül trendi táblagép. Ugyan az iPad előlapja üveg, kerete és hátoldala pedig alumínium, emellett is fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva, mely megvédi a karcoktól. A tablet dimenziója 250,6 x 174,1 x 7,5 milliméter. A tablet tömege összesen 487 gramm. A korszerű és aktuális mobil készülék a piacra kerülésekor legújabbnak számító iPadOS 15 operációs rendszert futtatja és Apple A13 Bionic (7 nm+) chipsettel van felszerelve. A tablet microSDXC kártya befogadására nem alkalmas, ugyanis nem rendelkezik memóriakártya-nyílással. A tablet 10,2 inch átlós méretű Retina IPS LCD képernyője 1620 x 2160 pixel felbontású. A képernyő denzitása megközelítőleg 265 ppi. A táblagép verziótól függően 64 GB / 256 GB GB belső tárhellyel és 3 GB RAM memóriával van ellátva. A tablet nem kivehető Li-Ion akkujának a kapacitása 8557 mAh. Az Apple iPad 10.2 (2021) táblagépet mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal óvni.