Apple iPad 10.2 (2019) tokok

Tokok a Apple iPad 10.2 (2019)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Apple iPad 10.2 (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi tablet védőtokot az Apple iPad 10.2-re

Az Apple iPad 10.2 2019 tablet kifejezetten érzékeny készülék, ezért szüksége van tartós, profi és hathatós védelemre még átlagos körülmények között is. Keress most egy profi, minőségi és tartós tablet védőtokot az etuo.hu védőtok webáruház kínálatában! A minőségi tablet védőtok kínálatunkból itt, az etuo.hu-n prémium kategóriás és igazán sokféle tablet tokot találsz, hogy rálelhess a személyiségednek és elképzeléseidnek legmegfelelőbb, az Apple iPad 10.2 tabletedet folyamatosan védelmező védőtokra! Ugye, hogy egy prémium kategóriás tablet tokot szeretnél, ami ugyanakkor divatos, és mégis tartós?

Milyen előnyökkel bírnak az Apple iPad 10.2 (2019) tablet védőtokok?

Minőségi, prémium kategóriás tablet védőtok híján még az Apple iPad 10.2 2019 külseje is könnyedén kopik és karcolódik átlagos használat során. A kínálatunkban megtalálható minőségi tablet tokok mindegyikére egyaránt igaz, hogy képesek lesznek megóvni a féltett iPadodat a leggyakoribb sérülésektől. Inkább egy üzleti, elegáns megjelenésű tablet védőtokot választanál, vagy fiatalos védőtokot, amivel partizni is mehetsz? A kemény és ellenálló műanyag védőtok a kedvenced, vagy az erős és rugalmas szilikon inkább, esetleg a minőségi, valódi bőr tokot szereted? Az etuo.hu webbolt tablet védőtok kínálatában minden fajtát megtalálsz! Ha meg az Apple iPad 10.2 2019 készülékedre festmények és grafikák díszítette, egyedi védő tokot, vagy egy különleges mintával nyomott tablet védőtokot, webshopunk kínálatában bizonyosan rá fogsz lelni a neked tetsző darabra!

Miért közkedveltek az Apple iPad 10.2 2019 tabletok?

Az Apple iPad 10.2 2019, ahogy a neve is mutatja, egy 10,2 colos LED Multi-Touch IPS Retina kijelzővel felszerelt, 2160 x 1620 pixeles felbontásra képes csúcstablet. Az A10 Fusion chip és a rendkívüli írás-kiolvasási sebességgel bíró, 32 GB-os memóriája gondoskodik az iPadOS villámgyors sebességéről, amire szükség is van, hiszen a hagyományos tablet funkciókon túl még pixelpontos rajzolást is lehetővé tevő Apple Pencil jár hozzá. A FaceTime HD-kamerája 8 megapixeles, és kristálytiszta fényképeket és videofelvételt készíthetsz vele, sőt az iPhone-oddal összekötve akár annak a videóit is megnézheted és szerkesztheted a tableteden!