36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Alcatel 3X (2020) tokok

Telefontok a Alcatel 3x 2020 modellhez

Alcatel 3x, Alcatel 3x 2019, Alcatel 3 2019 TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ MODELL

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Virágok - peonies>

Telefontok - Virágok - peonies

3 790 Ft
/ raktáron

Alcatel 3X (2020) – telefon tokok széleskörű választéka

Az etuo.hu online boltban fontosnak tartjuk, hogy a legújabb modellekre is megfelelő tokokat biztosítsunk, hiszen ahhoz, hogy az okostelefon meg tudja őrizni újszerű kinézetét, nagyon fontos, hogy már az első pillanattól kezdve megfelelő védelemmel legyen kiegészítve. Az Alcatel 3X (2020) telefonra való tok megrendelését így azok a vásárlók számára is tanácsoljuk, akik még csak most tervezik megvásárolni a mobil eszközt. A választékunkban található tokok hibátlan illeszkedést nyújtanak, és nem csak praktikusak, hanem igazán szépek és igényes kidolgozásúak is. A gyártásuk során felhasznált anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok védelmet nyújtanak a mindennapos használat során keletkező apró károsodásokkal szemben is. A tokok védenek a karcolásoktól és a kopástól, de a portól is megóvják a mobil eszközt. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően remekül mutatnak az Alcatel 3X (2020) telefonon.

Elsőrendű és megbízható tokok – Alcatel 3X (2020)

A korszerű okostelefonok már-már kis laptopok, melyek jelentősen megkönnyítik az életünket. Az okostelefonunkat nem csak hívások folytatására használjuk – kezeljük vele a közösségi oldalainkat, dolgozunk rajta, fényképezünk vele. Telefonunk a nap minden szakaszában mellettünk van, ez azonban jelentősen növeli a sérülések veszélyét – a mobil eszközt megkarcolhatják a táskába dobott kulcsaink, hátlapja pedig az asztallappal való érintkezés során megkophat. A választékunkban található tokok elsőrendű és megbízható védelmet nyújtanak a fizikai károsodásokkal szemben, funkcionalitásuk mellett azonban további előnyük, hogy kifejezetten jól mutatnak a mobil eszközön és igazán dekoratív kiegészítők.

Alcatel 3X (2020) – specifikáció

Az Alcatel 3X (2020) egy pazar készülék, mely a gyártó egyik legjobb 2020-as telefonja. Az okostelefonon Android 10 operációs rendszer fut. A nyolcmagos MT6762 processzor biztosítja a zavartalan működést. Az okostelefon 4 GB RAM memóriával rendelkezik és 64 GB belső memóriával van felszerelve. A 64 GB ROM memória microSD kártya segítségével 256 GB-ig bővíthető. Az elegáns kidolgozású Alcatel telefon magasfényű, oleofób réteggel van bevonva. A telefon oldalán található gombok a telefon ki- és bekapcsolására, a hangerő módosítására, valamint a Google Asszisztens kezelésére szolgálnak.