Alcatel 3X (2020) tokok

Tokok a Alcatel 3X (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 3X (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alcatel 3X (2020) – telefon tokok széleskörű választéka

Az etuo.hu online boltban fontosnak tartjuk, hogy a legújabb modellekre is megfelelő tokokat biztosítsunk, hiszen ahhoz, hogy az okostelefon meg tudja őrizni újszerű kinézetét, nagyon fontos, hogy már az első pillanattól kezdve megfelelő védelemmel legyen kiegészítve. Az Alcatel 3X (2020) telefonra való tok megrendelését így azok a vásárlók számára is tanácsoljuk, akik még csak most tervezik megvásárolni a mobil eszközt. A választékunkban található tokok hibátlan illeszkedést nyújtanak, és nem csak praktikusak, hanem igazán szépek és igényes kidolgozásúak is. A gyártásuk során felhasznált anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok védelmet nyújtanak a mindennapos használat során keletkező apró károsodásokkal szemben is. A tokok védenek a karcolásoktól és a kopástól, de a portól is megóvják a mobil eszközt. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően remekül mutatnak az Alcatel 3X (2020) telefonon.

Elsőrendű és megbízható tokok – Alcatel 3X (2020)

A korszerű okostelefonok már-már kis laptopok, melyek jelentősen megkönnyítik az életünket. Az okostelefonunkat nem csak hívások folytatására használjuk – kezeljük vele a közösségi oldalainkat, dolgozunk rajta, fényképezünk vele. Telefonunk a nap minden szakaszában mellettünk van, ez azonban jelentősen növeli a sérülések veszélyét – a mobil eszközt megkarcolhatják a táskába dobott kulcsaink, hátlapja pedig az asztallappal való érintkezés során megkophat. A választékunkban található tokok elsőrendű és megbízható védelmet nyújtanak a fizikai károsodásokkal szemben, funkcionalitásuk mellett azonban további előnyük, hogy kifejezetten jól mutatnak a mobil eszközön és igazán dekoratív kiegészítők.

Alcatel 3X (2020) – specifikáció

Az Alcatel 3X (2020) egy pazar készülék, mely a gyártó egyik legjobb 2020-as telefonja. Az okostelefonon Android 10 operációs rendszer fut. A nyolcmagos MT6762 processzor biztosítja a zavartalan működést. Az okostelefon 4 GB RAM memóriával rendelkezik és 64 GB belső memóriával van felszerelve. A 64 GB ROM memória microSD kártya segítségével 256 GB-ig bővíthető. Az elegáns kidolgozású Alcatel telefon magasfényű, oleofób réteggel van bevonva. A telefon oldalán található gombok a telefon ki- és bekapcsolására, a hangerő módosítására, valamint a Google Asszisztens kezelésére szolgálnak.