Alcatel 3L (2021) tokok

Tokok a Alcatel 3L (2021)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 3L, Alcatel 3L (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alcatel 3L (2021) – mobiltelefon tokok gazdag felhozatala

Az Alcatel 3L (2021) egy elegáns és stílusos kidolgozású és praktikus smartphone a gyártó legújabb kínálatából, azonban természetesen ez a telefon sem képes ellenállni a karcokkal és a kopással szemben, ezek az apró szépséghibák viszont jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak a telefon külalakján. Miért emeltük ki az értékcsökkenést? Azért, mert a legtöbb vásárló a régi készülékét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb modellt. A karcolásoktól mentes, jól megőrzött készülékeket pedig jóval magasabb áron lehet értékesíteni, mint a kopott és összekarcolt, nem megvigyázott társaikat. Hogyan óvhatjuk hát meg a telefont a sérülésektől? Úgy, hogy közvetlenül a telefon megvásárlása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális védőtokot, mely illeszkedni fog a modellre. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik telefonmodellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is járhatunk, és még a telefon beszerzése előtt is megrendelhetjük a tokot! Ugyan sok modell mellé jár egy telefontok is, az legtöbbször egy alacsonyabb minőségű tok, melynek feladata, hogy védje a telefont használata első napjaiban, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, erősebb tokot.

Különböző stílusú, kitűnő minőségű okostelefon tokok

Az etuo.hu online bolt választékában olyan kitűnő minőségű telefontokok között böngészhet a látogató, melyek hibátlanul illeszkednek az Alcatel 3L (2021) telefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak az okostelefon számára kopással, karcolásokkal és a mindennapos használat során jelentkező mechanikai károsodásokkal szemben, egyes esetekben pedig a tok akár a komolyabb fizikai meghibásodásokat is meg tudja akadályozni azzal, hogy tompítja az ütések, esés erejét. A választékunkban nagyszámú kitűnő minőségű és erős alapanyagokból gyártott telefontokkal készültünk vevőink számára az Alcatel 3L (2021) telefonra. A tokok feladata, hogy megvédjék a telefont a kisebb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így az Alcatel 3L (2021) sokáig újszerű külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A számos modell, lenyomat és szín között minden vevőnk rátalálhat arra a tökéletes tokra, mely minden tekintetben megfelel a szükségleteinek és a tetszésének. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a telefonnak. A modell és a vásárló stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Az egyszínű tokok felfrissítik a telefon külalakját, elegáns hatást keltenek és erős védelmet tesznek lehetővé.

A legtrendibb telefontokok az új Alcatel telefonmodellekre

Az etuo.hu online áruház egyik legfontosabb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb okostelefon- és tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, széles választékban. Régebben nem volt egyszerű feladat megfelelő tokot találni a telefonunkra, főleg akkor, ha egy ritkább modell tulajdonosai voltunk. Napjainkban azonban – főleg a webshopok megjelenésének köszönhetően – már a legtöbb telefonmodellre elérhetők a különböző tartozékok, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű tokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert telefonmodelljük van. Az etuo.hu online áruház több színben, sőt, nagyszámú eltérő fényképpel, vektorgrafikával, mintával díszített, divatos tokot is biztosít az olyan, talán kevésbé ismert modellekre is, mint az Alcatel telefonok. A trendi tokok kombinálhatók a vásárló ruhatárával, pénztárcájával, táskájával, de akár a személyiségével is. A tematikus kollekcióknak köszönhetően kedvenc sorozatunk, ételünk, italunk szerint is választhatunk tokot.

Alcatel 3L (2021) – specifikáció

Az Alcatel 3L (2021) egy korszerű smartphone, melynek áprilisi megjelenését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, divatos kialakítású okostelefon dimenziói 165,6 x 75,6 x 8,7 milliméter, tömege pedig mindössze 194 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással érhető el. A készülék a telefon megjelenésének pillanatában legkorszerűbb Android 11 operációs rendszert futtatja. A készülék 4 GB RAM memóriával rendelkezik és 64 GB belső tárhelyet biztosít, ami a Single SIM változat esetében microSDXC kártya segítségével bővíthető. A telefonban Mediatek MT6762D Helio P22 (12 nm) chipset található. A 4000 mAh kapacitással bíró Li-Po elem hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetővé. Az IPS LCD képernyő képfelbontása 720 x 1600 pixel.