Alcatel 3L (2020) tokok

Tokok a Alcatel 3L (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 3L, Alcatel 3L (2021), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alcatel 3L (2020) – gyönyörű telefon tokok széles választéka

Az Alcatel 3L (2020) egy korszerű, kedvező áron elérhető mobiltelefon az ismert gyártótól, mely számos rajongóval rendelkezik. A drágább okostelefonokhoz hasonlóan a kedvező árú modelleket is érdemes megfelelő védelemmel ellátni, annál is inkább, mert ezek a modellek általában nem rendelkeznek gyárilag beépített védelemmel. Egy jól megválasztott telefon tok óvja a készüléket a mindennapok során a mechanikai sérülésektől, kopástól, karcolásoktól. A toknak köszönhetően az eszköz sokáig meg tudja őrizni értékét, újszerű kinézetét és funkcionalitását. A választékunkban kiváló minőségű védőtokok találhatók, melyek többféle színben, stílusban és mintával érhetők el, így mindenki találhat olyan tartozékot telefonjára, mely megfelel a telefon méretének és a felhasználó ízlésének is.

Szép kidolgozású, minőséges telefon tokok választéka az Alcatel 3L (2020) modellre

Választékunk legpopulárisabb tartozékai az edzett üvegek és védőfóliák mellett a védőtokok, melyek óvjak az eszköz hátlapját és oldalait a kopástól és a kisebb sérülésektől. Az Alcatel 3L (2020) egy remek okostelefon, ezért nagyon fontos, hogy tulajdonosa megfelelő védőtartozékokkal lássa el. Az Alcatel 3L (2020) modellre hibátlanul illeszkedő tokok nem csúsznak félre és pontosan kialakított kivágásaiknak köszönhetően nem fedik le az eszköz fontos elemeit, például a kamerát vagy a hangszórót. A tokok többféle divatos színben kaphatók, így az Alcatel telefon színével vagy a felhasználó ruhatárával is kombinálhatók.

Alcatel 3L (2020) – specifikáció

Az Alcatel 3L (2020) 2020 májusában jelent meg a piacon. Az elegáns kialakítású okostelefon kedvező áron kapható. A telefon mérete 158,7 x 74,6 x 8,5 milliméter, súlya 165 gramm. A telefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. Az Alcatel modell a korszerű Android 10 operációs rendszert futtatja, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processzor biztosítja. Az eszköz 64 GB belső memóriával és 4 GB RAM memóriával lett ellátva. A belső tárhely bővíthető, microSDXC memóriakártya segítségével, mely osztott SIM nyílást használ.