Telefontok Alcatel 3 (2019) - Tok, hátlapok

Tokok a Alcatel 3 (2019)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 3, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az Alcatel 3 (2019) okostelefonodra

Az etuo.hu mobil tok kínálatában sokféle telefontokot találsz prémium, minőségi kivitelben, hogy kiválaszthasd az Alcatel 3 (2019) mobilodhoz leginkább illő, strapabíró telefon védőtokot. Fiatalos, bulizós vagy vicces telefontokra vágysz, esetleg egy üzleties megjelenést kölcsönző mobiltokot keresel? Neked inkább a hagyományos, egyetlen színűre fújt mobil védőtokok tetszenek, esetleg inkább a színes nyomatos, szép képpel díszített telefontokok? A műanyag mobil tokokat és a minőségi, rugalmas szilikon tokokat egyaránt sokan kedvelik. A te választásod melyikre esik? Nálunk, az etuo.hu-n a mobil védőtokok széles kínálatában megleled bármelyiket!

Milyen előnyökkel bírnak az Alcatel 3 (2019) telefontokok?

Az Alcatel 3 (2019) okostelefonod igényli a profi védelmet a hétköznapok során is. Keress egy minőségi és megbízható mobiltokot az etuo.hu telefontok webshop kínálatában! Minőségi, strapabíró mobiltok hiányában sajnos az Alcatel 3 háza is könnyedén karcolódik, kopik a mindennapos használat során. A kínálatunkban a legkülönfélébb telefontokok kaphatók, és mindegyikre igaz, hogy meg fogják védeni az Alcatel 3-adat a hétköznapi sérülésektől, kopásoktól, esetenként akár még a törésektől is. Akár egy rugalmas, minőségi szilikon hátsó védőtokot szeretnél az Alcatel 3 telefonodra, akár az egész készüléket hathatósan óvó flip tokot, benne külön zsebekkel a bankkártyák és igazolvány számára, az etuo.hu-n garantáltan rátalálsz majd azokra a telefon tokokra, amelyek leginkább tetszenek neked!

Miért közkedveltek az Alcatel 3 (2019) okostelefonok?

Az Alcatel a 2019-es 3-as modelljével a középkategóriás fogyasztókat célozta meg, és ehhez egy egészen használható, becsületes készüléket dobott a piacra. A Dragontrail üvegű, közel 6 hüvelykes, 1560 x 720 pixeles felbontású kijelző teljesen átlagosnak mondható a középkategóriában: a kisebb felbontás egyszermsind hosszabb üzemidőt tesz lehetővé. A 3500 mAh-s akkumulátor teljesítménye kielégítő, a 3 GB RAM és a nyolcmagos Snapdragon 439-es chipkészlet pedig általános felhasználás esetén bőven elegendő. Persze, nem ezzel a készülékkel érdemes VR partit szervezni, ahogy a komolyabb játékok is kifoghatnak rajta, viszont a mindennapi használatra, videonézésre, sőt videotelefonálásra, netezésre tökéletesen megfelel.