36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Alcatel 1X tokok

Telefontok a Alcatel 1X modellhez

A Alcatel 1X 2019 okostelefon egy teljesen más modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Válassz egy mobiltokot a Alcatel 1x okostelefonodhoz!

Az Alcatel 1x a belépő szint belépő szintje. Filléres árazásához valószínűleg te is csak a pénztárcád kisebbik fakkját nyitottad ki. Csalódni így nem lehet a telefonban, mert ilyen árcédula mellett egy működő és használható készülék üti a markod. Ami ugyan semmilyen csodát nem tesz, de mindenből stabilan hozza számodra is a minimumot. A kinézettel elégedett is lehetnél, mert az talán jobb is mint az árától vártad. Mi azt mondjuk még egy kicsit áldozz a minimum oltárán, és szerezz be egy tokot a telefonra, hogy a filléres választás sose váljon drágábbá egy baleset során. Vagy pedig válassz egy szép dizájnmintát, és tedd kellemes és szemet gyönyörködtető választássá az Alcatel 1x-et.

Miért érdemes a Alcatel 1x tokjaink közül választanod?

Minden Alcatel 1x tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkísér majd téged és a telefonod is. Bármelyiket is választod, hosszú ideig megtartja azt a színvilágot, amiért a böngésződben kiválasztottad. Minden részletében pontosan illik a telefonodra, nem lötyög rajta, és nem mozog el. Minden kivágás, minden gomb helye ott van, ahol lennie kell, de ha esetleg azt is beborítaná a tok, ugyanolyan használható marad alatt. Szinte minden tokból találsz több különböző színt, hogy kedvedre válogathass, és pont olyan kinézetű kiegészítővé varázsold a telefonod, amilyenre vágytál. Mindegyik tok minőségi alapanyagokból készült, tehát nem csak tartósak, de védik is a telefonod. A csillogóbb, pazar színű tokok inkább az egyszerűbb karcoktól óvják meg a készüléket, ezzel áldozva a dizájn oltárán. Más telefontokok pedig arra készültek, hogy a nagyobb leejtések után is sértetlen maradjon kedvenc telefonod. A nyomott mintás tokok felülete tartósan az is marad, biztosan nem kopik le egykönnyen. Minden telefonhoz, így a Alcatel 1x-hez is többféle kialakítású tokot találhatsz, akár csak az oldalát védenéd, akár az egészet, akár felnyitható előlapra vágysz. Böngéssz közülük kedvedre, és szánd rá az időt, hogy megtaláld a hozzád és a telefonodhoz leginkább illőt!

A Alcatelről

Az Alcatel több cégegyesülés után létrejött francia gyártó, akik a ’90-es évek OneTouch modelljeinek sikerei után újra elkezdtek visszakapaszkodni a mobiltelefonok piacán. elsősorban a tavaly bemutatott 1-es, 3-as és 5-ös szériájú telefonjaikkal, és a különböző árkategóriákban az olcsóság hullámait lovagolják meg. Ami az olcsó telefonoktól elválasztja, az a szépen tervezett és sokszor ráadásul mintázott nyomatú külső. A szép külső általában szerényebb beltartalmat takar, de az Alcatel ehhez igazítja az árcédulát is, így összességében minden szegmensben a belépő szintre lő, egy korrektül összerakott, és franciásan elegáns telefondizájnnal. Idén megérkeztek a fenti három széria hardverben megerősített darabjai is, s így egyelőre úgy néz ki, hogy az Alcatel hosszú ideig velünk marad a mobilpiacon.