Alcatel 1SE (2020) tokok

Tokok a Alcatel 1SE (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 1S, Alcatel 1S (2020), Alcatel 1S (2021), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alcatel 1SE (2020) – modern, csúcsminőségű okostelefon tokok

Az Alcatel 1SE (2020) egy nagyszerű, korszerű okostelefon, melynek tulajdonosai minden bizonnyal szeretnék sokáig megőrizni mutatós kidolgozását. Éppen ezért, az etuo.hu webshopban olyan kimagasló minőségű tartozékokkal, elsősorban telefon tokokkal készültünk, melyek megfelelő védelmet és tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően a tokok modern tartozékai lesznek ennek a minőséges okostelefon modellnek. A tartozékok olyan anyagokból készülnek, melyek magas minőségűek és jól simulnak az okostelefonhoz, kellemes tapintásúak és nem csúszkálnak ide-oda.

Gyönyörű, csúcsminőségű okostelefon tokok az Alcatel 1SE (2020) modellre

Az etuo.hu webshopban az olyan, nemrég megjelent okostelefonokra is gondoltunk, mint amilyen az Alcatel 1SE (2020). A választékunkban megtalálható tokok elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, mely nem veszti el az alakját és nem színeződik el. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően a tok hosszú időn keresztül tud megfelelő védelmet és komfortos használatot lehetővé tenni. Vásárlóink körében populárisak a visszafogott tokok, melyek szinte észrevehetetlenek a telefonon, így nem változtatnak jelentősen a kinézetén. Az átlátszó vagy egyszínű tokokat főleg azoknak a látogatóknak ajánljuk, akik nem szeretnék eltakarni az Alcatel 1SE (2020) telefon gyönyörű, modern kialakítását. Az átlátszó tokok visszafogottak, ennek ellenére azonban megfelelő védelmet nyújtanak a külső károk ellen.

Alcatel 1SE (2020) – specifikáció

Az Alcatel 1SE (2020) egy minőséges, gyönyörű kidolgozású készülék, mely 2020 októberében került forgalomba. Az okostelefon dimenziói 159,2 x 75,2 x 8,7 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, 175 gramm. A telefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban vásárolható meg. A minőséges Alcatel modell Android 10.0 OR-rel működik. Az Alcatel az okostelefonba octa-core Unisoc SC9863A (28nm) chipsetet szerelt. A minőséges telefon a tárhely tekintetében több verzióban is elérhető: 32 GB 3 GB RAM vagy 128 GB 4 GB RAM. A memória microSDXC kártyával bővíthető, mely számára az osztott SIM nyílás lett előlátva. A telefon Li-Po akkumulátorának kapacitása 4000 mAh.