Alcatel 1S (2021) tokok

Tokok a Alcatel 1S (2021)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 1S, Alcatel 1S (2020), Alcatel 1SE (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alcatel 1S (2021) – okostelefon tokok bő választéka az etuo.hu-nál

Egy mobil készülék csak abban az esetben képes sokáig megőrizni újszerű külalakját, ha figyelmesen bánik vele a vásárló és olyan kiegészítőkkel látja el, melyek képesek megvédeni a készüléket a külső károktól. Ez természetesen az Alcatel 1S (2021) okostelefon esetében sincs máshogy. Egy modern telefon kiválasztása és beszerzése időigényes és – valljuk be – költséges feladat, amit legtöbben csak 2-3 évente szoktunk megismételni. A készüléket azonban napi szinten használjuk, így természetes, hogy nagyszámú külső kárnak, sérülésnek lesz kitéve. Ennek fényében a telefontokok kitűnő befektetésnek számítanak, hiszen relatív olcsón tudjuk őket beszerezni, használatukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a telefont (és az idegeinket is). Az etuo.hu webshopban a különféle tartozékok mellett nagy számú telefontokot is kínálunk, melyek kitűnő minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik az Alcatel 1S (2021) telefont a karcoktól, horzsolásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, piszoktól is. A kitűnő minőségű tok lehetővé teszi, hogy védjük a telefont még olyankor is, ha a kulcscsomóval vagy más éles, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a hátizsákba vagy a zsebbe. Azt viszont mindenképp ki kell emelni, hogy egy telefontoktok nem csak praktikus tartozék, hanem elegáns és trendi kiegészítő is!

Tartós, kitűnő minőségű és trendi tokok az Alcatel 1S (2021) telefonra

Az etuo.hu online áruházban a vevők kitűnő minőségű telefon tokok közt is böngészhetnek, melyek komoly és megbízható védelmet tesznek lehetővé az Alcatel 1S (2021) telefonmodell számára. Látogatóink nagyszámú eltérő kialakítású telefonmodell közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak az Alcatel telefon hátoldalát, hanem a képernyőt is védik a sérülésekkel, szennyeződésekkel szemben. A szilikonos tokok ugyan nem védik a képernyőt, mégis népszerűek a felhasználók körében, hiszen jól védik a telefon oldalait és hátlapját és nem változtatnak jelentősen a telefon megjelenésén. A felhozatalunkban található tokok magas minőségű műbőrből és/vagy kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek. A tokok divatos, szép kialakítású nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy fényképekkel vannak díszítve. A nyomtatott minta magas minőségű, korszerű nyomdai technológiák segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcokkal és a halványulással, fakulással szemben is képes ellenállást tanúsítani.

Fantasztikus Alcatel 1S (2021) telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefonokra illeszkedő tokok két feladatot is ellátnak: védik a készüléket és stílusos kiegészítőként is helytállnak. Korábban nem volt egyszerű olyan tokot találni, mely illik a telefonunkra és számos üzletet kellett végigjárnunk, mire találtunk olyan tokot, ami megfelel – ha egyáltalán találtunk olyat. Manapság azonban a webshopok megjelenésének köszönhetően otthonunk kényelméből vásárolhatunk, a hatalmas választéknak köszönhetően pedig nem is csak egy, a modellünkre illő tok vár, hanem széles választék közt böngészhetünk. A nagy választék lehetővé teszi, hogy olyan színű és mintájú vagy kialakítású tokot válasszunk, mely megfelel az elvárásainknak – vagy azért, mert kifejezi a személyiségünket, vagy azért, mert jól illik a pénztárcánkhoz. Egy minőséges telefon tok akár ajándék is lehet, mellyel meglephetjük ismerőseinket, szeretteinket.

Alcatel 1S (2021) – specifikáció

Az Alcatel 1S (2021) egy kitűnő telefon, mely mindenre funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú készüléktől elvárnak a vevők. Dimenziója 165,6 x 75,6 x 8,8 mm, és mindössze 190 grammos. Az Alcatel telefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) opcióban érhető el. A 6,52 inches IPS LCD kapacitív érintőképernyő 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon kijelzőjének képfelbontása 720 x 1600 pixel. A telefon Android 11 OR-t futtat és octa-core Mediatek MT6762D Helio P22 (12 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van felszerelve, az első szelfikamera 5 MP-es, míg a fő tripla kamera rezolúciója 13 MP / 2 MP / 2 MP. A készülék nem eltávolítható, Li-Po 4000 mAh kapacitású akkumulátorral van ellátva, mely támogatja a Charging 10 W lehetőséget is. Az Alcatel 1S (2021) okostelefon Twilight Blue és Elegant Black fantázianevű, kék és fekete színárnyalatokban érhető el.