Alcatel 1S (2020) tokok

Tokok a Alcatel 1S (2020)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Alcatel 1S, Alcatel 1S (2021), Alcatel 1SE (2020), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Maximális védelem Alcatel 1S 2020 készülékedre

Az etuo.hu oldalon található kiegészítőink minőségi védelmet nyújtanak Alcatel típusú készüléked számára is! A kizárólag Alcatel 1S készülékekre gyártott, márkás telefontok választékunk garantálja, hogy a telefonod használatának élménye változatlan marad a pontos kivágásoknak és kényelmes tartásuknak köszönhetően. Az esetleges ütések, sérülések és karcolások az esztétikai hibák mellett gyakran súlyos működésbeli problémákat is okoznak, amelyek megjavítása komoly összegekbe kerülhet. Éppen ezért, ajánlott Alcatel 1S (2020) típusú készülékünket is megbízható védelemmel ellátni az első használattól kezdve! A maximális védelem érdekében nézz körül minőségi kijelzővédő fóliáink között is és add meg a lehető legmagasabb védelmet telefonod számára!

Egyedi stílusok – számtalan variációval

Nehezen találod meg a Neked leginkább tetsző kiegészítőket? Az etuo széles választékú kollekciója segít, hogy könnyedén megtaláld a leginkább stílusodhoz illő darabokat! Web áruházunkban az egyszínű szilikonos tokoktól kezdve a színes, tréfás, bohém védőtokokon át a komoly megjelenésű, prémium kiegészítőkig rengeteg stílusú védőtok közül válogathatsz! A gyártási folyamatunk és az általunk használt prémium alapanyagok gondoskodnak arról, hogy kiegészítőd tartós használatot és védelmet biztosítson Alcatel okostelefonod számára! Esetleg nem találod a kinézetet, amit keresel? Van egy jó hírünk számodra – az egyedi telefontok készítő programunk segítségével tetszésed szerinti képes és szöveges tartalommal tudod ellátni magas minőségű Etuo védőtokjainkat! Tervezd meg a saját telefontokodat, ahogyan Neked tetszik!

Alcatel 1S (2020) bemutatkozás

A készülék a gyártó 2020 első felében megjelentetett készüléke, amely az egy évvel előtte piacra dobott elődjéhez (Alcatel 1S 2019) képest viszonylag jelentős fejlesztésen esett keresztül. A Hybrid Dial SIM továbbra is lehetőséget biztosít 2 darab Nano-SIM kártya párhuzamos használatára. Az Alcatel 1S 2020 nyolcmagos processzorral és Mediatek MT6762D chipkészlettel üzemel. Az előlapi IPS LCD kijelző 1520 x 720 pixel képfelbontással rendelkezik, 6.22 hüvelykes méretét tekintve pedig közepes méretű készüléknek nevezhető. A hátlapi kamerarendszer – a jelenlegi trendeknek megfelelően – 3 egyéni kamerából tevődik össze, amelyek 13, 5 és 2 megapixel felbontással bírnak és lehetőséget adnak 1080 pixel felbontású videó felvételek készítésére.