Alcatel 1B (2020) tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Stílusos védelem Alcatel 1B 2020 készülékedre

A telefon leejtésekor bekövetkező sérülések az esetleges esztétikai hibák mellett nagy kárt okozhatnak a készülék kijelzőjében és működésében is; éppen ez miatt ajánlott Alcatel 1B 2020 készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. Ne bízd telefonod épségét a véletlenre – böngéssz szabadon stílusos kiegészítőink között! A kínálatunkban szereplő prémium minőségű telefontokok kiválóan illeszkednek az 1B (2020) készülékedre és biztos védelmet nyújtanak az esetleges ütések, karcolások és sérülések ellen. Vásárlóink körében a szilikonos védőtokok a legnépszerűbbek, hiszen rugalmas anyagjuknak köszönhetően gyorsan fel-és levehetők, valamint könnyedén tisztíthatóak. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítők garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes és egyedi legyen!

Egyedi telefontok – ahogyan Te szeretnéd!

Nem találod sehol a személyiségedhez passzoló telefontokot Alcatel 1B (2020) készülékedre? Nem kell tovább keresgélned - válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos, és stabil védelmet kínáló telefontokok között vagy tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az etuo.hu oldalán! Az etuo-n található telefontokok megfelelő kivágásokkal és biztos fogással rendelkeznek, így nem kell lemondanod a telefon kényelmes és zavartalan használatáról védőtok mellett sem. Egyedi kollekcióink és folyamatosan megújuló kínálatunk darabjai különböző stílusokat képviselnek, hogy szabadon tudj válogatni vicces, elegáns, komoly vagy éppen bohém kinézetű tokok között. Esetleg nem találod a kinézetet, amit keresel? Tervezd meg a saját telefontokodat, ahogyan Neked tetszik!

Alcatel 1B (2020) – Bemutatás

Az 1B a gyártó 2020 első felében megjelent készüléke. A Hybrid Dual SIM technologóiával ellátott készülék az Android 10-es operációs rendszerét futtatja. A Hybrid Dual SIM lehetőség biztosítja, hogy egyszerre két nano SIM kártyát helyezzünk a készülékbe. Az Alcatel 1B 5.5 hüvelykes IPS LCD kijelzője 720 x 1440 pixeles, HD+ felbontással rendelkezik. Az Alcatel 1B (2020) hátlapi kamerája 13 megapixel felbontású és képes 1080 pixel minőségben videót rögzíteni. A Qualcomm QM215 típusú chipkészlet mellett egy négymagos 1.3 GHz processzor került a készülékbe. A 16 GB kapacitású belső tárhely igény szerint tovább bővíthető micros SD kártya segítségével.