36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Tematikus nyomtatott telefontok - Wild Animals

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz vadállatok témájú védőtokot a telefonodra!

Szeretnéd, ha a vadállatok továbbra is a vadonban élhetnének, mégis ott lennének veled minden nap az iskolában vagy az irodában? Akkor válassz a mobilodra egy vadállatok témájú kollekcióba tartozó védőtokot! A vadon élő állatos mintázattal ellátott telefontokok igazán egyedülálló kialakításúak, így az okostelefonod teljesen más megjelenést és még több karaktert fog kapni, a többiek mobiljával szemben. A Wild Animals, azaz Vadállatok témájú sorozatba olyan telefon védőtokok tartoznak, amelyek felidézik a vad, ősi természet varázslatosan eleven hangulatát. Ezek a kiváló minőségű szilikon tokok mind a fiatalabb, mind az idősebb felhasználók telefonja számára egyaránt hasznos, biztos védelmet nyújtanak.

Ezeket a vadállatok kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki

A legjobb, amit tehetsz azért, hogy a kedvenc vadállatod mindig veled legyen, hogy kiválasztod a neked leginkább tetsző mintával ellátott védőtokot, és máris élvezheted a vad természetet modern designos, stílusos formában! A kitűnő gyártástechnológiának hála a védőtok vadállatos mintája letörölhetetlen, nagyon tartós, sőt ellenáll a szennyeződésnek és a kopásnak is, azaz minden színe és vonala változatlan marad évek múlva is. A webáruházunkban kapható minden mobiltokot erős szilikonból készítették, amely nem deformálódik és tartós, hathatós védelmet nyújt az okostelefon számára. Ezen túlmenően a vadon élő állatok témájú telefontokok mindegyikét az adott telefonmodellhez igazítva gyártják, így az egyes egyedi részeknél rendelkeznek kivágással, így kényelmesen használhatod a készüléket anélkül, hogy el kéne távolítanod róla a védőtokot.

Vadállatos mintával ellátott telefontok: kösd össze a szépet a hasznossal!

Ha te annyira nem is kedveled a vadállatokat, egy ilyen telefontok akkor is kiváló ajándék lehet! A vadon élő állatok képével díszített mobiltok biztosan vonzó lesz azok számára, akik imádják az utazást, a természetet, vagy egyszerűen azt, ha a telefonjukat egy ízléses, szép minta díszíti. Ráadásul a telefontokok mind tartós, ellenálló, rugalmas szilikonból készülnek, így hatékonyan óvják a telefonodat a hétköznapi sérülésekkel szemben. Emelkedj ki a tömegből egy vadállatos mobiltokkal, azáltal, hogy közben éppen úgy véded a telefonodat, mint anyaoroszlán a kölykeit!