Tematikus nyomtatott telefontok - Minimál

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz Minimál témájú védőtokot a telefonodra!

Az egyszerűség gyakran gyönyörködtet. Nem is szabad semmit sem túlbonyolítani, hiszen a sok felesleges giccs csak eltereli az ember figyelmét a lényeges dolgokról. Ha olyan ember vagy, aki szereti az egyszerűséget, akkor a minimál stílusú telefontokjaink egészen biztosan elnyerik a tetszésedet. Csak semmi pozőrködés, semmi felesleges cicoma. Egyszerű, letisztult, könnyed, laza, de elegáns, fiatalos, de nem infantilis. Ezek a kulcsszavai ennek a stílusnak. Neked is az a kedvenc mondásod, hogy „engedd el!”? Ha igen, akkor még fontosabb, hogy egy rugalmas, erős szilikon telefontok védje a mobilodat az eséstől. A kevesebb néha több, mint ahogy mondani szokás. Biztos, hogy te is tudod, miről van itt szó.

Ezeket a Minimál kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki

Attól még, hogy valami egyszerű, még nem kell, hogy azt jelentse: igénytelen. Épp ellenkezőleg! Mindenki ki akar tűnni valamivel a tömegből, de azok, akiknek az egyediségük a belső kisugárzásukból fakad, azoknak nincs szükségük hivalkodó stílusjegyekre. A finom vonásaiddal mutasd meg ki vagy valójában. Az erős személyiségek jelentéssel ruházzák fel a tiszta formákat is. Ez az igazi személyiség és jellem ismérve! Ha magadra ismersz, akkor neked valóban nincs szükséged felesleges giccsekre és nem az eszközeid tesznek azzá ami vagy, hanem miattad lesznek ezen dolgok felruházva egyéni karakterrel!

Minimál mintával ellátott telefontok: kösd össze a szépet a hasznossal!

Nem attól leszel az, aki vagy, mert olyan mobilod vagy tokod van hozzá, amely színesíti az amúgy szürke, unalmas és színvonaltalan egyéniségedet, hanem a kisugárzásod önmagában is elég színes és egyéni két másik embernek is! Számodra ezért a dolgok praktikuma domináns és nem egy eszköz szabja meg számodra, hogy mire használható. Minimál stílusú tokjainkat pont az ilyen emberekre szabták. Védjék meg a mobilod a szennyeződéstől, piszoktól, karcoktól, töréstől. Elvégre ezek telefontokok, és te is tudod, hogy nagyon hasznosak tudnak lenni, ha meg kell óvni a telefont a hétköznapi sérülésektől!