Tematikus nyomtatott telefontok - Márvány

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz Márvány témájú védőtokot a telefonodra!

Ha kifinomult az ízlésed, szereted a letisztult formákat, az extravagáns megjelenést, a hűvös, de előkelő anyagok tapintását, a luxus érzését és szeretnéd, hogy mindezen benned rejlő szemlélet és rajongás valami egyedi és praktikus formában teljesedjen ki, akkor azt kell mondjuk, hogy jó helyen jársz! A márványmintás, több színben kapható, egyedi, és előkelő mintájú telefontokjainkat pont neked találták ki! Válogass kedvedre, juttasd kifejezésre, mutasd meg ezt az előkelő finom egyediséget! Nem gondolnád, de az is rengeteget elárul az emberről, hogy milyen telefontokja vagy! Nyűgözd le magad és másokat, miközben a telefonodat is tökéletes biztonságban tudhatod majd!

Ezeket a Márvány kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki

A márványminta rengeteget elárul az ember személyiségéről! A márvány az ősi kultúrákban a vitalitás, egészséget, tisztulási folyamatokat szimbolizálta, továbbá kifejezésre juttatja a kapcsolatunkat a Földdel, ezzel stabilitást és erőt sugall! A márvány mintás tokot ezért az erős és energikus személyiségek választják, akik egyensúlyban, magabiztosan lépkedik át a mindennapok akadályait. Ezeket a tudatalatti szimbólumokat sugallja a márvány minta is és nem csak a fizikai márvány. Ha úgy érzed, hogy több magabiztosságot és stabilitást szeretnél, akkor mutasd ki ezen nagyon pozitív személyiségjegyek szimbólumait és válassz egy különlegesen egyedi márványmintás védőtokot telefonodra és légy önbizalmat és magabiztosságot sugárzó személy a külvilág felé is!

Márvány mintával ellátott telefontok: kösd össze a szépet a hasznossal!

Te vagy a saját sorsod kovácsa, és mint ilyen ember, tudod pontosan, hogy a telefonod védelme sok bosszúságtól óvhat meg! Az előrelátás és gondoskodás nagyon pozitív emberi tulajdonságok, és akik ilyen személyiségjegyeket birtokolnak, azok tudják, hogy minél kevesebb dolgot bíznak a véletlenre, annál kevesebb meglepetés érheti őket az életben. Ne bízd hát a véletlenre, válassz egy elegáns és megbízható márványmintás telefontokot a mobilodra és mutasd meg, hogy ki is vagy valójában! Málunk rengeteg tok közül válogathatsz és egészen biztosan meg fogod találni a kedvedre valót!