36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Tematikus nyomtatott telefontok - Horoszkóp

Brak wyników wyszukiwania

Válassz Horoszkóp témájú védőtokot a telefonodra!

Az asztrológia a virágkorát éli és egyre többen szeretnék kedvenc csillagjegyükkel díszíteni mindennapi tárgyaikat. Nekik alkottuk meg a horoszkópos telefontok kollekciónkat, hogy mobiljukat egyszerre védelmezze egy erős, minőségi védőtok, és rajta a szerencsehozó csillagjegyük szépen kidolgozott ábrája. A stílusos védőtok az okostelefon elsődleges védelme a fizikai sérülésekkel szemben, amelyekkel a mindennapi használat során találkozik. A telefonunk gyakran egy retikülbe vagy nadrágzsebbe kerülnek, ami nem feltétlenül használ neki. A kopások, karcolódások többsége éppen így keletkezik. Ha egy zodiákus jel díszíti az okostelefonod mobiltokját, az nagyszerű lehetőség arra, hogy egyidejűleg biztosítsd a készüléked fizikai védelmét és kiemelkedhess a tömegből! Az asztrológiai jeggyel díszített telefon védőtokkal a saját egyedi stílusodat, kifinomult gondolkodásmódodat és egyéniségedet hangsúlyozhatod. A csillagjegyed így mindenkoron rajta lesz a mobilodon, és az állatövi jegyed jelképe egyfajta diszkrét talizmánként oltalmazza majd.

Ezeket a Horoszkóp kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki

Nyilas vagy, esetleg Oroszlán? Az Ikrek jegyében születtél, vagy Halaknak? Lehetsz visszahúzódó Szűz vagy mindig célratörő Kos, ezek a kiváló minőségű mobiltokok a gyártáshoz használt szilikonnak és műanyagnak köszönhetően folyamatosan védik a telefonod érzékeny és fontos elemeit a szennyeződésektől és karcolódásoktól. Sőt, az ujjlenyomatoktól és zsíros szennyeződésektől is, ami különösen fontos, ha a családban egy kisgyermekek is használná a telefont. A zodiákus jeggyel ellátott védőtok nagyszerű ajándék is lehet, ha te nem hiszel az asztrológiában. Lepd meg horoszkóp-bújó szerettedet a kedvenc csillagjegyével díszített okostelefon tokkal!

Horoszkópos mintával ellátott telefontok: kösd össze a szépet a hasznossal!

A horoszkóp kollekcióba tartozó, asztrológiai jegyekkel nyomtatott, minőségi szilikon tok segít megvédeni okostelefonodat a kopások, karcolódások és egyéb mindennapos sérülésekkel szemben. Webáruházunkban olyan telefon védőtokok találhatók, amelyek kiváló minőséggel bírnak mind anyagukban, mind a nyomatukban. A rajzok kristálytiszták, nem holmi netről töltött, pixeles vackok és az egyedi nyomdatechnikának köszönhetően kopásállóak, így hosszú ideig fognak úgy tűnni, mintha most vetted volna le a polcról!