36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Tematikus nyomtatott telefontok - Halloween

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz Halloween témájú védőtokot a telefonodra!

A Halloween egy olyan régi angolszász ünnep, amelynek a gyökerei egészen az ősi kelta hagyományokra vezethetők vissza, és amelynek ma már egyre inkább belopódzik a köztudatba egy-egy eleme, úgy, mint például a töklámpás faragás vagy épp az ijesztő ruhákba, maszkokba való beöltözés október utolsó éjjelén. Ilyenkor főleg a gyerekek, de még a felnőttek is eredetibbnél eredetibb félelmetes álarcok mögé rejtik az arcukat és különböző szörnyű maskarákba bújnak, hogy aztán a sötétség beálltával elinduljanak házról-házra cukorkákat gyűjteni. Egy igazán rémisztő, valósághű Halloweeni ruházat megtervezése és összeállítása azonban korán sem könnyű feladat és ilyenkor minden apró részlet számít!

Ezeket a Halloweeni kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki!

Ahhoz, hogy valóban semmi se maradjon ki és igazán teljes lehessen az „átváltozás”, webáruházunk kínálatában találhatsz mind a Halloweeni mind a Horror kollekció modelljei között olyan rémisztő mintákkal megtervezett védőtokokat, amelyek a Halloweeni ruházatodat tökéletesen kiegészítik majd. Egészen biztos, hogy a rémisztő grafikával ellátott telefontokok minden darabja képes szörnyen megváltoztatni az okostelefonod megjelenését, ami segít neked abban, hogy ezen a téren is kitűnj majd a tömegből!

Halloweeni mintával ellátott telefontok: kösd össze a szörnyen egyedit a kiemelt hasznossággal!

Tehát a védőtokot tekinthetjük úgy is, mint egy telefon tok formájú divatos outfit kiegészítőt, amely jól megválasztva illeszkedik a Halloweeni felszerelésedhez, vagy egyszerűen ad egy érdekes kis pluszt és különleges extra megjelenést ahhoz. Ezenkívül a telefontok megvédi a készülékedet a nemkívánatos karcolásoktól és enyhíti az okostelefon esetleges leesésének következményeit, így te Halloween éjszakáján felszabadultan szórakozhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a telefonod épsége miatt. A Halloweeni kollekció minden egyes tok-modellje olyan tartós szilikon anyagból készül, amely nem deformálódik és olyan speciális kivágásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a készülék csatlakozóinak, gombjainak zavartalan működését, működtetését. A Halloweeni védőtokok megóvják készülékedet a leejtés okozta szörnyű kijelző-károk, karcolások és kopások ellen, míg te az éj leple alatt háztól-házig jársz barátaiddal, csokiért, vagy egy kis csínyért.