36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Tematikus nyomtatott telefontok - Funny cats

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz vicces cicás témájú védőtokot a telefonodra!

A macskák saját útjukat járják, amiért szeretjük őket. De ez nem az egyetlen dolog, ami felhívja a figyelmünket ezekre a kis, bolyhos lényekre, édes, nagy szemekkel. Szeretjük őket a néha morcos viselkedésükért is. Minden macskák ezerfélék és nagyon színes egyéniségek, mellettük soka nem unatkozhatunk. Az olyan vicces kisfilmek, amelyek macskákkal készültek hamar meghódították az egész internetet, és nemcsak az állatok szerelmesei nézik ezeket előszeretettel. Van ugyan már egy speciális, külön a macskáknak szentelt kollekciónk, de úgy döntöttünk, hogy újabbat hozunk létre, ami szórakoztatóbb és stílusban is kissé más. Bemutatjuk a „Funny Cats” kollekciót! A kollekció fekete-fehér rajzfilm-grafikával készült és angol nyelvű, vicces feliratok díszítetik őket. Az egészet egy egységes stílusban tartjuk fenn és hisszük, hogy mindenki találni fog köztük olyat, amelyik elnyeri tetszését.

Ezeket a „Funny Cats” kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki!

A „Funny Cats” kollekció tokjai fantasztikusan néznek ki a telefonokon, szuperül díszíthetik a te okostelefonodat is. Győződj meg róla te is, nézd meg az összes grafikát! Megtetszett egy minta és szeretnéd megvásárolni azt a készülékedre? Akkor válaszd ki a grafikáját, majd keresd ki a listából az okostelefonodat. A vicces macskák teljes gyűjteménye elérhető számos közismert telefonmárka új-, és régebbi típusaira is annak érdekében, hogy aki szeretné, megszerezhesse ezeket az eredeti és vicces grafikákkal ellátott védőtokokat a készülékére.

Vicces cicás mintával ellátott telefontok: kösd össze a humorosat a hasznossal!

A vicces cicás kollekció egységes grafikával készült. Minden vicces mintával ellátott ház ugyanabból a rugalmas TPU anyagból készült, amely nem deformálódik. A szilikon gumi ellenáll a karcolásoknak és a hétköznapi szennyeződéseknek, valamint megfelelően ellátja a készülék mechanikai sérülések elleni védelmét. A Funny Cats kollekció nyomatai kiváló minőségűek! Az összes grafika modern technológiával készül, így az nem töredezik meg, nem halványulnak el és nem színeződik el idővel sem. A „Funny Cats” kollekció tokjai nagyon hosszú ideig díszíthetik készülékedet újszerű, szép megjelenésükkel!