36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Tematikus nyomtatott telefontok - Botanikus

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz igényesen megalkotott, elegáns, botanikus témájú védőtokot a telefonodra!

Amennyiben igazán ízléses és természethű kivitelezéssel készült virág, levél és pillangórajzolatokat szeretnél viszont látni készüléked szilikon tokján, akkor a botanikai témájú telefontokok közül érdemes válogatnod. Az egyed dizájnú botanikai témákkal ezek a TPU védőtokok olyan igazán nem mindennapi megjelenést kölcsönözhetnek a készülékednek, mintha egy saját botanikus gyűjteményed lenne szépséges vadvirágokból, vagy épp pillangókból. Aki pedig a virágot szereti, az biztosan ezek közül választ, amikor gondoskodni kíván készüléke optimális, ugyanakkor végtelenül kifinomult és elegáns mindennapi védelméről.

Ezeket a részletes növényábrázolásokkal díszített védőtokokat neked találták ki!

A szépség szerelmeseit érinti meg talán leginkább az a részletes növényábrázolás, amellyel ezeken a tokokon találkozhatunk. A természet lenyűgöző, tökéletes másolatai aprólékos grafikai kidolgozással készültek, főleg hölgyek ízlésvilágához igazítva az elegáns és biztos telefonvédelmet keresők számára. Azok is előszeretettel választanak az aprólékos kidolgozással készült botanikai témájú telefontokok közül, akik életük egyéb terén is mindig figyelnek és ügyelnek a részletekre. Eme szilikon védőtokok is ügyelnek a részletekre, hiszen szabad nyílásai, kivágásainak köszönhetően akadálymentesen használhatod az elő és hátlapi kamerát, a hangszórókat valamint a töltő és fejhallgató bemeneti nyílásait. A minőségi kivitelezés ráadásul a szilikon TPU tokoknál tartóssággal párosul, így azok sokáig biztonsággal látják el készüléked védelmét. A védőtokok nem deformálódnak, nem színeződnek el, így sokáig megőrzik egyedi, kopásálló mintázatukkal az okostelefonod újszerű megjelenését.

Botanikai mintázatokkal ellátott telefontok: kösd össze a szépet a hasznossal!

A pasztelles finomságú, egyszerűségükben és tisztaságukban is vonzó, nem halványuló botanikus minták rendkívül népszerűek a harmonikus minimalista stílus kedvelőinek körében. Számukra a telefon védőtok értelemszerű funkcionalitása és tartós kivitele épp úgy lényeges szempont, mint annak nem hivalkodó, stílusosan egyszerű, de nagyszerű megjelenése. Számos szépséges botanikai témájú grafikával ellátott tok közül választhatsz, azonban ezen felül is érdemes alaposan szemügyre venni választékunkat, hiszen egy adott védőtok csak az adott készüléktípusokhoz illeszkedik tökéletesen, ám azt még leesés esetén is megfelelően védi a károsodástól.