36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Tematikus nyomtatott telefontok - Állatbundák és bőrök

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz állatszőrme és állatbőr mintájú védőtokot a telefonodra!

Az állati szőrme és bőr mintázata nagyon szép, így gyakran használják a divatban önmagában vagy épp kiegészítőként. Szinte minden kollekcióban megtalálható állatszőr vagy azt utánzó minta. A webáruházunkban is vannak ilyen jellegű élethű mintával rendelkező tokok, amelyek rendkívül népszerűek, ráadásul ezek miatt egyetlen állat sem szenvedett. Bemutatjuk az állati szőrme és bőrmintás tokot, amely egyszerűen nagyszerű megjelenést kölcsönöz! A divatos grafikák, amelyek állatbőr és szőrme mintázatokat utánoznak, biztosítják a készüléked figyelemre méltó kinézetét, amely minden stílushoz tökéletesen illik, a hétköznapi megjelenéshez és a különleges, alkalmi outfithez is.

Ezeket az „Állatszőrmék és bőrök” kollekcióba tartozó védőtokokat neked találták ki!

Ezeket az egyedülálló védőtok dizájnokat olyan nőknek és férfiaknak tervezték, akik értékelik a természet sokféleségét és szeretnék mindennap ilyen külsővel látni készüléküket, erre pedig ezek a védőtokok a legalkalmasabbak! Fekete-fehér vagy barna foltos tehénszőr legyen? Vagy talán jobban szereted a zsiráf foltjait? Esetleg az olyan hüllők bőrének mintázatát kedveled, mint a kígyó és a krokodil? Mindenféle állati szőr és bőr grafikája megtalálható a webházunkban, hogy olyan mintát választhass, amely tökéletesen megfelel az ízlésednek, kedvednek és stílusodnak! Öltöztesd be az okostelefonodat egy kisállatnak!

Állatbőr és állatszőrme mintájú telefontok: kösd össze a szépet a hasznossal!

A weboldalon aktuálisan elérhető állatmintás tokkészlet minden modellje a szép nyomtatás és a kiváló minőség kombinációja, amely így bármely okostelefon számára hosszú ideig optimális védelmet képes nyújtani. A mobiltok nemcsak javítja készülék kinézetét, hanem a mechanikai sérülések esetén is védi azt. Az okostelefon a mindennapos használata során egy pillanatnyi figyelmetlenség is elég és a telefonház külseje megkarcolódhat, lesúrolódhat. Előfordulhat az is, hogy a készülék kicsúszik a kezedből és a padlóra esik. A szilikon tok azonban nagyon jól elnyeli az ütődések energiáit, és minimálisra csökkenti a károsodás kockázatát. A tok TPU anyagból készült, amely nagyon rugalmas, így többszörös hajlítgatás esetén sem deformálódik.