Tematikus telefontok kollekciók

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tematikus telefontok kollekciók - etuo.hu

Minden olyan telefontulajdonos, aki szeretné megóvni a készülékét, tudja, hogy a telefontokok nélkülözhetetlen tartozékok. A védőtokok készülhetnek szilikonból, lehetnek bőrből kidolgozott elemeik, de akár műanyag vagy fémlemezekkel is megerősíthetők. Amellett azonban, hogy hatékony védelmet nyújtanak a horpadások, karcolások, törés és kopás ellen, a védőburkolatok igazi stíluselemnek is számítanak. Egy-egy szépen kidolgozott tok igazi dísze lehet az okostelefonnak, sőt, akár a saját stílusunkba is bekombinálhatjuk ezt a tartozékot. Gyakori eset, hogy a telefon tokját a pénztárca anyagához és mintájához igazítjuk, de kombinálhatjuk a cipővel, táskával, sőt, a nadrágszíjjal is. A nyomtatott tokok előnye, hogy páratlanul gazdag mintaválasztékot kínálnak. A nyomtatott tok nagy befolyással van a mobiltelefon kinézetére és akár teljesen egyedivé is varázsolhatja a készüléket.

Kínálatunkban több tucat nagyszerű telefontok-gyűjtemény található

Nem ritka, hogy telefonunkat is szeretnénk „ünnepibe öltöztetni” egy-egy számunkra fontos alkalom miatt. Mi az etuo.hu-nál éppen ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a tematikus, alkalmi telefontokok gyűjteményét. A kollekció olyan minőséges, alkalmi mintákkal díszített, nyomtatott telefontokokat tartalmaz, melyek minden igényes vásárlónk szükségleteit ki tudják elégíteni. Kínálatunkban több tucat nagyszerű telefontok-gyűjtemény található, melyekkel nem csak magunkat lephetjük meg, de szeretteink számára is kitűnő ajándékként szolgálhatnak. Apák napja, anyák napja karácsony vagy talán húsvét? Az adott alkalomra szóló gyűjtemény darabjai eredeti ajándékként szolgálhatnak, az ajándékozott pedig minden bizonnyal örülni fog a praktikus és szép ajándéknak! A különböző, tematikus minták óriási választékában mindenki találhat olyan tokot, amilyenre éppen szüksége van. Számos kollekciónk között képviselteti magát a minimalista dizájn, a kétszínű mozaikok, de olyan mobiltokokat is készítettünk, melyeket a különböző ünnepekre, évszakokra vonatkozó grafikák díszítenek.

Tokgyűjtemények – gyönyörű kialakítás, tökéletes védelem

A divatos minták az éppen aktuális trendek alapján készülnek, így a kollekciók folyamatosan bővülnek újabb és újabb tervekkel. A gyönyörű mintákkal díszített, TPU szilikon tokok nem csak szenzációs megjelenést kölcsönöznek a telefonnak, hanem védelmet nyújtanak a karcolásokkal, kopással és egyéb sérülésekkel szemben is. A tartós, minőségi kidolgozású tokok számos különböző telefonmodellre is elérhetők. Kellemes böngészést!