Telefontok - etuo Glossy Case - Forest stories - Forest cuckold (471709)

Rating:  5.0
(2)
Ár: 7 190 Ft including VAT 23%
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 2-3 munkanap  
Szállítási költség 1 290 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  

Művészi telefontokok: „Erdei históriák” - Aleksandra Ćmachowska x etuo

 

Az „Erdei históriák” kollekció telefontokjai Aleksandra Ćmachowska lengyel művésznővel való közreműködésünk eredményei. A művésznő - aki elsősorban növényi minták, mesebeli tájak és rovarok, vízi állatok színes képeit alkotja meg, - készítette a tokok grafikáit is. A megálmodott lenyomatok az átlátszó, rugalmas tokjainkon, a Glossy sorozat prémium tokjain, illetve a Wallet Book telefontokokon is megjelennek. A grafikák és a tokok széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tokot. Az „Erdei históriák” sorozatban 5 eredeti minta található, melyek szarvast, baglyot, lepkét, bogarat vagy darumadarat ábrázolnak.

 

Az „Erdei históriák” tokgyűjtemény jellemzői:

  • védik a telefont a mechanikai sérülésekkel szemben,
  • Aleksandra Ćmachowska lengyel művész eredeti alkotásai díszítik őket,
  • a vásárló 5 grafika közül választhat,
  • precízen kialakított kivágások a telefon legfontosabb telefonkomponenseihez,
  • különféle anyagú és típusú tokok,
  • matt vagy fényes felület.
Dedykowane etui na telefon

Telefontokok a művészet szerelmeseinek: támogatjuk a fiatal művészeket!

 

Kedveled az eredeti és egyedi grafikákat? Az Aleksandra Ćmachowska x etuo "Erdei históriák" gyűjtemény tokjai igazi csemegét jelentenek az esztétika, a művészet és a stílusos kiegészítők szerelmeseinek. A grafikák növényeket, rovarokat és állatokat ábrázolnak, ezzel pedig megfelelnek a természettel való együttélés elvének, mely újra egyre nagyobb szerepet kap. A szabadkezű rajzok és az akvarell színezés tökéletes kombinációja garantálja a tok tökéletes esztétikáját. A kollekció tokjai igazán érdekesek és nem mindennapiak, így remek kiegészítői a modern okostelefonoknak.

Dedykowane etui na telefon

„Erdei históriák” telefontokok - megbízható védelem

 

A kollekcióban megtalálható telefontokok nem csak remekül mutatnak, de megbízható védelmet is biztosítanak a telefon számára. Az okostelefon hátlapját védő tok ellenáll a karcolásokkal, horzsolással szemben és a szennyeződésektől is védi a készüléket. A tok kiválóan elnyeli az ütések erejét, ezzel pedig csökkenti annak az esélyét, hogy a telefon belső alkatrészei meghibásodjanak. A magasított széleknek köszönhetően a kijelző sem karcolódik meg a sík felületekkel való érintkezés során. A képernyő védelmét szolgálják a csukható telefontokok és a speciális képernyővédő üvegek, valamint a prémium minőségű tokok is.

* A tok hátlapja védőfóliával van ellátva a biztonságosabb szállítás érdekében.  Információk a gyártóról

Szettben vásárolt