36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Telefontok Glossy Case - A daru dala (471705)

Ocena: 4.6   (5)
Ár: 6 390 Ft
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1 290 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
  KEDVENCEK

Művészi telefontokok: „Erdei históriák” - Aleksandra Ćmachowska x etuo

 

Az „Erdei históriák” kollekció telefontokjai Aleksandra Ćmachowska lengyel művésznővel való közreműködésünk eredményei. A művésznő - aki elsősorban növényi minták, mesebeli tájak és rovarok, vízi állatok színes képeit alkotja meg, - készítette a tokok grafikáit is. A megálmodott lenyomatok az átlátszó, rugalmas tokjainkon, a Glossy sorozat prémium tokjain, illetve a Wallet Book telefontokokon is megjelennek. A grafikák és a tokok széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tokot. Az „Erdei históriák” sorozatban 5 eredeti minta található, melyek szarvast, baglyot, lepkét, bogarat vagy darumadarat ábrázolnak.

 

Az „Erdei históriák” tokgyűjtemény jellemzői:

  • védik a telefont a mechanikai sérülésekkel szemben,
  • Aleksandra Ćmachowska lengyel művész eredeti alkotásai díszítik őket,
  • a vásárló 5 grafika közül választhat,
  • precízen kialakított kivágások a telefon legfontosabb telefonkomponenseihez,
  • különféle anyagú és típusú tokok,
  • matt vagy fényes felület.
Dedykowane etui na telefon

Telefontokok a művészet szerelmeseinek: támogatjuk a fiatal művészeket!

 

Kedveled az eredeti és egyedi grafikákat? Az Aleksandra Ćmachowska x etuo "Erdei históriák" gyűjtemény tokjai igazi csemegét jelentenek az esztétika, a művészet és a stílusos kiegészítők szerelmeseinek. A grafikák növényeket, rovarokat és állatokat ábrázolnak, ezzel pedig megfelelnek a természettel való együttélés elvének, mely újra egyre nagyobb szerepet kap. A szabadkezű rajzok és az akvarell színezés tökéletes kombinációja garantálja a tok tökéletes esztétikáját. A kollekció tokjai igazán érdekesek és nem mindennapiak, így remek kiegészítői a modern okostelefonoknak.

Dedykowane etui na telefon

„Erdei históriák” telefontokok - megbízható védelem

 

A kollekcióban megtalálható telefontokok nem csak remekül mutatnak, de megbízható védelmet is biztosítanak a telefon számára. Az okostelefon hátlapját védő tok ellenáll a karcolásokkal, horzsolással szemben és a szennyeződésektől is védi a készüléket. A tok kiválóan elnyeli az ütések erejét, ezzel pedig csökkenti annak az esélyét, hogy a telefon belső alkatrészei meghibásodjanak. A magasított széleknek köszönhetően a kijelző sem karcolódik meg a sík felületekkel való érintkezés során. A képernyő védelmét szolgálják a csukható telefontokok és a speciális képernyővédő üvegek, valamint a prémium minőségű tokok is.  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS CsomagPontok
GLS CsomagPont kereső
3 - 4 munkanap 1 290 Ft 1 790 Ft

GLS futár
3 - 4 munkanap 1 390 Ft 1 890 Ft


Ingyenes szállítás 9 990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

  Gordan, 2021. augusztus 18.

  Klára, 2021. augusztus 17.

  Marcellné, 2021. augusztus 6.

  Adél, 2021. július 3.

  Józsa, 2021. július 3.

Az Ön értékelése


Hozzájárulok a fenti adataim üzenetem megválaszolása céljából történő kezeléséhez. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.* A személyes adatok feldolgozása az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően történik a szerződés elfogdása céljából, valamint abban az esetben ha kereskedelmi ajánlatot fogadnak el valamint, marketing célból. Önnek joga van hozzáférni a személyes adataihoz, valamint javítani és törölni. A személyes adatok benyújtása ö
  • Tok típusok: ütésálló
  • Az eszköz márkája: Apple, Google, HUAWEI, LG, Motorola, Samsung
  • Gyártó / Sorozat: etuo Glossy Case
  • Szín / minta: multicolor / minta