36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Telefontok etuo Design Case - Gold Abstract - Akvarell dizájn - fehér (464533)

Ocena: 4.8   (5)
Ár: 4 590 Ft
Válassza ki a színt:
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1 290 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
  KEDVENCEK
TPU tok színes nyomtatással

etuo Design Case - könnyű telefontok divatos, tartós nyomtatással

 

Az etuo Design Case kollekció könnyű, TPU anyagból készült okostelefon tokokat foglal magába. Az edzett szilikon tökéletesen megvédi a telefont az esetleges mechanikai sérülésektől, ugyanakkor elég rugalmas ahhoz, hogy kellő szorítást biztosítson a toknak és ne csússzon le róla. A Design Case kollekciót a speciálisan megtervezett lenyomatok széles választéka jellemzi, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes mintát. Vásárlóink választhatnak többek között márványminták, virágminták, népi motívumok vagy szüreti minták, illetve inspiráló feliratok közül is.

 

Az etuo Design Case sorozat tokjainak legfontosabb jellemzői:

  • átlátszó szélek,
  • tartós lenyomatok,
  • közvetlen hozzáférés a töltő csatlakozóaljzatához,
  • magasított szélek a képernyő védelme érdekében,
  • könnyedség és rugalmasság.
Strapabíró telefontok

Melyek az etuo Design Case tokok előnyei?

 

Az etuo Design Case sorozat tokjai védik az okostelefon hátlapját és oldalait. A tokot mindig egy adott telefonmodellhez igazítjuk. Ez azt jelenti, hogy a tok nem csak méretét tekintve kompatibilis a telefonnal, hanem speciálisan kialakított nyílásokkal rendelkezik a hátsó kamera, a gombok és a csatlakozók számára is. A tartós, kopásálló nyomtatás garantálja, hogy a tok hosszas használat után is meg tudja őrizni újszerű kinézetét. A tok magasított szélei bizonyos fokú védelmet tudnak biztosítani a képernyő számára is. Ha sima felületre esik a telefon, a képernyő nem érintkezik közvetlenül a felülettel a magasított széleknek köszönhetően.

TPU tok színes nyomtatással

Miért pótolhatatlan kiegészítő az okostelefon tok?

 

Függetlenül attól, hogy milyen okostelefon-modellel rendelkezik a felhasználó, érdemes megfelelő védőtokot használnia hozzá. A tartós anyagból készült szilárd tok hatékony védelmet nyújt számos lehetséges mechanikai károsodás ellen. A védőtok megakadályozza, hogy az okostelefonon horzsolások, törések és karcolások jelentkezzenek.

 

A tok továbbá egy olyan védőréteget képez, mely elnyeli az ütések erejét, így esés során minimalizálja annak a lehetőségét, hogy a telefon finom belső alkatrészei megsérüljenek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a kiváló minőségű telefontok igazi dísze a készüléknek és lehetőséget kínál az okostelefon testreszabására. A lenyomatok széles választékának köszönhetően minden vásárlónk találhat olyan tokot, mely megfelel az elképzeléseinek.  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS CsomagPontok
GLS CsomagPont kereső
3 - 4 munkanap 1 290 Ft 1 790 Ft

GLS futár
3 - 4 munkanap 1 390 Ft 1 890 Ft


Ingyenes szállítás 9 990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

  Bianka, 2021. március 20.

  Korozmánné, 2021. március 10.

  Péterné, 2021. március 9.

  Gàbor, 2021. február 11.

  Bianka, 2021. február 7.

Az Ön értékelése


Hozzájárulok a fenti adataim üzenetem megválaszolása céljából történő kezeléséhez. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.* A személyes adatok feldolgozása az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően történik a szerződés elfogdása céljából, valamint abban az esetben ha kereskedelmi ajánlatot fogadnak el valamint, marketing célból. Önnek joga van hozzáférni a személyes adataihoz, valamint javítani és törölni. A személyes adatok benyújtása ö
  • Tok típusok: szilikon
  • Gyártó / Sorozat: etuo Design Case
  • Szín / minta: multicolor / minta, fehér