CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontartók

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Telefontartók – modellek széleskörű választéka

Webáruházunk kínálatában telefontartók széles választéka érhető el – kerékpáron, motoron vagy kocsiban használható modellek is helyet kaptak válogatásunkban. Ezek a tartozékok lehetővé teszik a telefon biztonságos használatát vezetés közben, de használhatók otthoni körülmények között is. Napjainkban a mobiltelefonok és a táblagépek már nem csak kommunikációs eszközök – gyakran alkalmazzuk őket a navigációs alkalmazások futtatására is. Hosszú utazások során időnként szükségünk lehet a navigációs alkalmazásra, ám ilyenkor is fontos, hogy ne feledkezzünk meg a biztonságról. Legyen szó kerékpárról, motorról vagy gépkocsiról, semmiképp sem biztonságos, ha a navigációs alkalmazás használata közben folyton a kezünkben tartott telefonra pillantgatunk, és nem az útra figyelünk. A telefontartók megfelelő helyen tartják a készükéket, így biztosítva a kényelmes és nem utolsósorban szabályoknak megfelelő használatot.

A telefontartók olyan tartozékok, melyek sok helyzetben nélkülözhetetlenek

Az etuo.hu webáruházban számos tartómodell közül válogathatnak a vásárlók. A mágneses és műanyag tartók univerzálisak, és bármilyen okostelefon-modellre tökéletesen illeszkednek. Termékeink között kerékpáron, motorkerékpáron és autóban használható tartók is megtalálhatók. A tartók kiváló minőségű anyagokból készülnek, így használatuk tartós és zökkenőmentes. A speciálisan kialakított csatlakozóelemek lehetővé teszik, hogy a tartó tökéletesen illeszkedjen az autó műszerfalára vagy a kétkerekű jármű kormányára. A telefontartók olyan tartozékok, melyek sok helyzetben nélkülözhetetlenek – a speciális szivacsok megakadályozzák a telefon vagy tablet karcolódását, a tartó pedig meggátolja, hogy a készülék kiessen, még akkor is, ha egyenetlen terepen haladunk.

Praktikus eszköz minden telefontulajdonos számára

A kínálatunkban található tartók kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az öntapadós telefontartók esetében a tapadókorong stabilan rögzíti a tartót a szélvédőhöz vagy esetleg a műszerfalhoz, így nem kell attól tartani, hogy a készülék esetleg leeshet vezetés közben. A tapadókorong eltávolítása után nem maradnak ragacsos, piszkos nyomok. A legtöbb tartó, legyen mágneses vagy öntapadós, tetszés szerint elforgatható és beállítható, lehetővé téve ezzel a kényelmes, zavartalan használatot. A minőséges kidolgozású telefontartók a legszélsőségesebb körülmények között is jól működnek, és nagyban hozzájárulnak a telefonon vagy tableten futtatott navigációs alkalmazás vezetés közbeni biztonságos használatához.