36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Sony Xperia XZ2 - kijelzővédő fólia (305880)

Ár: 990 Ft
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 990 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
  KEDVENCEK

Polikarbonát védőfóliák az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában található polikarbonát védőfóliák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és elmaradhatatlan tartozékai a mai okostelefonoknak. A védőfólia kiváló védelmet nyújt a különböző kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. Tökéletesen illeszkedik a készülék modelljéhez, a nyílások pedig precízen vannak kialakítva. A polikarbonát fólia nagyszerűen védi a készülék képernyőjét a karcolódástól és a kopástól. A védőfólia további előnye, hogy a finom portól és más szennyeződésektől is képes megvédeni a képernyőt. Oleofób bevonatának köszönhetően a zsíros ujjlenyomatok kevésbé ragadnak meg a fólián, és a tisztítás is egyszerű. A polikarbonát védőfólia kifejezetten vékony, felhelyezés után szinte láthatatlan. Ennek köszönhetően nem változtat a telefon külsején, dizájnján. Az etuo.hu webáruházban olyan védőfóliák találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek az adott telefonmodellre és nem takarják le a hangszórót vagy a kamerát. A széles kínálatban szinte minden okostelefonra található megfelelő védőfólia.

Tökéletesen illeszkedő tartozék

A polikarbonát védőfólia tökéletesen tapad a képernyőhöz és hatékonyan csökkenti a sérülések kockázatát. A tartozék kiváló kiegészítője a klasszikus, szilikon burkolatoknak, melyek megvédik a telefon hátlapját és oldalait, de nem akadályozzák meg a képernyő károsodását. A fólia felhelyezése egyszerű és gyors. A képernyő alapos megtisztítása után a fóliát az utasítások szerint kell felragasztani. A helyesen felhelyezett fólia nem válik el a képernyő széleinél, és eltávolítás után sem hagy ragacsos foltokat.

*A oldalakon látható fotók illusztrációk. A termékek különbözhetnek a képen láthatótól, így a leszállított tételek pl. az egyes összetevők kivágása, és a csomagolás különbözhet.


Hogyan kell felhelyezni a védőfóliát? - Megnézem  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS CsomagPontok
GLS CsomagPont kereső
3 - 4 munkanap 990 Ft 1290 Ft

GLS futár
3 - 4 munkanap 1050 Ft 1350 Ft


Ingyenes szállítás 7990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

Nincsenek megjegyzések
Az Ön értékelése


Hozzájárulok a fenti adataim üzenetem megválaszolása céljából történő kezeléséhez. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.* A személyes adatok feldolgozása az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően történik a szerződés elfogdása céljából, valamint abban az esetben ha kereskedelmi ajánlatot fogadnak el valamint, marketing célból. Önnek joga van hozzáférni a személyes adataihoz, valamint javítani és törölni. A személyes adatok benyújtása ö